Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Μπόμπα - Η τούρτα υπερπαραγωγή και η τρυφερή έκπληξη από τον Σάκη Τανιμανίδη

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Μπόμπα - Η τούρτα υπερπαραγωγή και η τρυφερή έκπληξη από τον Σάκη Τανιμανίδη

Τα γενέθλιά της είχε (δείτε εδώ πόσο χρονών έγινε) η Χριστίνα Μπόμπα κι όπως είναι λογικό τόσο η γνωστή influencer όσο και ο αγαπημένος σύζυγός της αλλά και πατέρας των παιδιών τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση.

Μεταξύ άλλων όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο ίδιος μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους, πήγαν μία σοκολατένια τούρτα έκπληξη. Βέβαια, στην λεζάντα της ανάρτησής του δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Είσαι το φως μας κι η ενέργειά μας! Να μας ζήσεις αγάπη μου».

Η τρυφερή έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη στην Χριστίνα Μπόμπα

Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Χριστίνα Μπόμπα - Σε αυτή την εκπομπή θα την δούμε

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ο ορισμός της δυναμικής γυναίκας μιας και είναι πολύ δραστήρια και πετυχημένη στα επαγγελματικά της και παράλληλα καταφέρνει και συνδυάζει όλα τα οικογενειακά της καθήκοντα. Με τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών εξακολουθεί να δείχνει πως μπορεί να έχει την παλιά της ζωή και αυτό για κάποιους αποτέλεσε αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Η ίδια με την στήριξη του συντρόφου και των φίλων της συνεχίζει και κοιτάει μπροστά και αποδεικνύει πως δε θέλει να επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η γνωστή influencer φαίνεται πως βρήκε τρόπο να συνδυάσει την επιθυμία της για τηλεοπτική παρουσίαση αλλά και το νέο της ρόλο ως μαμά.

Πιο συγκεκριμένα, ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή από τη νέα σεζόν με θεματολογία σχετική με τη μητρότητα και παιδιά. Το όνομά της είχε ακουστεί για ένθετη στήλη στο Dot προ εγκυμοσύνης αλλά το σχέδιο όπως είναι φυσικό «πάγωσε».

Εν τέλει όμως το πλήρωμα του χρόνου έβγαλε από το «συρτάρι» την ιδέα αυτή και όπως όλα δείχνουν η Χριστίνα Μπόμπα θα επιστρέψει στις οθόνες μας με εκπομπή για μαμάδες και η σκέψη είναι να μπει ως ένθετη στο Dot λόγω και της στενής σχέσης που έχει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.