«Χρόνια πολλά στην καλύτερη και πιο χαμογελαστή...» - Γενέθλια για τη Χριστίνα Μπόμπα

Βροχή οι ευχές από το πρωί

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Χρόνια πολλά στην καλύτερη και πιο χαμογελαστή...» - Γενέθλια για τη Χριστίνα Μπόμπα

Γενέθλια έχει σήμερα, Πέμπτη 30/6 η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία βρίσκεται και πάλι στη Μύκονο για τις ετοιμασίες της βάφτισης μετά από ένα ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη. Η influencer από νωρίς το πρωί δέχεται ευχές από τους δικούς της ανθρώπους, φίλους, συγγενείς αλλά και από τους followers της στα social media και φυσικά δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και η μικρότερη αδερφή της, Ελίνα.

Ανέβασε στο instagram κοινές τους φωτογραφίες και η Χριστίνα τις έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό. Μάλιστα, σε μία από αυτές η Ελίνα Μπόμπα έγραψε «Χρόνια πολλά στην καλύτερη και πιο χαμογελαστή αδερφή του κόσμου».

Η φωτογραφία της Ελίνας Μπόμπα για τα γενέθλια της αδερφής της, Χριστίνας Μπόμπα

γενεθλια Μπόμπα

Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια των διδύμων

Στιγμές ευτυχίας ζουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καθώς γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια των διδύμων, Φιλίππα και Αριάνα. Μάλιστα το ζευγάρι ετοίμασε και τούρτα υπερπαραγωγή για να ευχηθεί με τον καλύτερο τρόπο στις κόρες του (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Για τον Σάκη Τανιμανίδη αυτή η ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη καθώς η οικογένεια για εκείνον είναι ο πυρήνας της ζωής και έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο πολύ ήθελε να γίνει πατέρας.

Μάλιστα δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για αυτή την ημέρα και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας μια πολύ συγκινητική φωτογραφία, ωδή στην πατρότητα.

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν», έγραψε ο παρουσιαστής.

Τανιμανίδης - Κόρες