Με crop top που αποκάλυπτε όλη την κοιλιά της - Η «καυτή» εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης

Εντυπωσιακή από πάνω μέχρι κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με crop top που αποκάλυπτε όλη την κοιλιά της - Η «καυτή» εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης

Λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό πάρτι που της ετοίμασαν οι φίλες της για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο), η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει να υποδεχθεί το πρώτο του παιδάκι, ενώ φροντίζουν να περάσουν τις διακοπές τους μαζί και να απολαύσουν τον χρόνο που έχουν για τους δυο τους.

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν, στη χθεσινοβραδινή τους έξοδο στην Κρήτη, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να φορέσει ένα crop top, το οποίο αναδείκνυε την κοιλίτσα της που έχει αρχίσει και φουσκώνει. Πόζαρε στην αγκαλιά του καλού της και μοιράστηκε το υπέροχο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη έκλεψε τις εντυπώσεις στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης

Τούνη Αλεξάνδρου Κρήτη

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το φύλο του μωρού που έφερε πολλές αντιδράσεις

Έτοιμη να γίνει μαμά είναι η Ιωάννα Τούνη. Διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε μερικές εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πριν δυο ημέρες γιόρτασε τα γενέθλια της, ενώ παράλληλα έμαθε και το φύλο του μωρού.

Οι φίλοι της, της ετοίμασαν ένα απίστευτο party δίπλα σε πισίνα με μουσική, ποτά και χορούς. Το σοκ που έπαθε μόλις βγήκε μπλε καπνός και έμαθαν πως είναι αγόρι ήταν μεγάλο, ενώ ο παρουσιαστής - μοντέλο χάρηκε τόσο πολύ που δεν σταματούσε να φωνάζει.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθαν και οι πρώτες αναρτήσεις του ζευγαριού. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε πως ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο και να πηγαίνει μαζί του για camping, ενώ η Ιωάννα Τούνη έγραψε πως περίμενε να είναι κοριτσάκι για να συνεχίσουν όλα να είναι ροζ.

Πριν μερικές ώρες όμως, η instagrammer έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βίντεο από το party για το gender reavel. Όπως ήταν φυσικό οι περίπου 1 εκατομμύριο διαδικτυακοί φίλοι και φίλες έσπευσαν να της σχολιάσουν και να τις εύχονται για το αγγελούδι της που έρχεται.

«Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν;;; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό ΣΟΚ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή!», έγραψε.