Με νέο αίσθημα στα στενά της Κέρκυρας ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καινούργιου;

Είναι ήδη αλλού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με νέο αίσθημα στα στενά της Κέρκυρας ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καινούργιου;

Όλα έδειχναν πως επανασύνδεση του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Κατερίνας Καινούργιου στην αρχή του καλοκαιριού θα πήγαινε καλά ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαν υπολογίσει οι δυο τους. Ένας νέος χωρισμός ήρθε και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο.

Και ενώ η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην Πάρο και ξεπερνάει τον χωρισμό της μαζί με τις φίλες και με τα καψουροτράγουδά της (δείτε εδώ το επικό βίντεο που ανέβασε), ο Φίλιππος Τσαγκρίδης φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του.

Το νέο πρόσωπο στη ζωή του Φίλιππου Τσαγκρίδη μετά την Καινούργιου

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σούλα Γκλάμορους, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αυτές τις μέρες βρίσκεται στη μαγευτική Κέρκυρα, εκεί όπου απολαμβάνει τις διακοπές του με ένα νέο πρόσωπο.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές, ωστόσο όλα δείχνουν πως πλέον άφησε οριστικά πίσω του τον χωρισμό του από την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Φίλιππος Τσακρίδης νέα σύντροφος

O λόγος που χώρισαν με την Καινούργιου

Το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση ότι ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει. Σ' αυτή την νέα ευκαιρία, όμως, όπως είχε γράψει το περιοδικό Ciao υπήρχαν όροι και μάλιστα πολύ σκληροί (δείτε εδώ τι είχε ζητήσει ο επιχειρηματίας από την παρουσιάστρια), οι οποίοι δεν ακολουθήθηκαν ενώ είχαν συμφωνηθεί.

Τσαγκρίδης καινούργιου επανασύνδεση και χωρισμός

Οι τριβές ξεκίνησαν και πάλι και ο καθοριστικός καυγά έγινε σε ένα πολύ γνωστό beach bar της παραλιακής, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, όπου οι παριστάμενοι τους είδαν να συνομιλούν πολύ έντονα και λίγο αργότερα την Κατερίνα να φεύγει, αφήνοντας μόνο του τον εφοπλιστή (δείτε εδώ φωτογραφία ντοκουμέντο).

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο περιοδικό, αυτή τη φορά το τέλος είναι οριστικό καθώς και η ίδια διαπίστωσε ότι δεν γίνεται να είναι μαζί με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν αισθάνεται άνετα με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Αυτή την φορά η Κατερίνα Καινούργιου έχει στεναχωρηθεί πολύ λιγότερο, λένε οι ίδιοι άνθρωποι, καθώς πλέον είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη και η ίδια σε όσα θέλει και σε όσα δεν μπορεί να ανεχτεί.