Κρυφοί φωτισμοί και εσωτερικές πισίνες - Το βίντεο της Οικονομάκου από το πολυτελές ξενοδοχείο του Μιχόπουλου στη Σαντορίνη

Απλά εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρυφοί φωτισμοί και εσωτερικές πισίνες - Το βίντεο της Οικονομάκου από το πολυτελές ξενοδοχείο του Μιχόπουλου στη Σαντορίνη

H Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά, στη Μύκονο καθώς και τη Σαντορίνη μαζί με τα παιδάκια της, Μάξιμο και Σιέννα Ηλέκτρα καθώς και τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππος Μιχόπουλος.

Μάλιστα, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο από το εσωτερικό του ξενοδοχείου που διατηρεί ο επιχειρηματίας σύζυγός της στην Σαντορίνη. Λίγες μέρες πριν είχε κάνει το ίδιο και για το ξενοδοχείο του στη Μύκονο (δείτε εδώ τα εντυπωσιακά δωμάτια).

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, στο ψηλότερο σημείο της Καλντέρας και προσφέρει πολυτελείς μονάδες με πανοραμική θέα στο ηφαίστειο. Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα υπερχείλισης ή να πιουν ποτά στο μπαρ του καταλύματος, απολαμβάνοντας παράλληλα ιδιωτικότητα και ανεμπόδιστη θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα.

Οι μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες και βίλες στο Kivotos Santorini διαθέτουν επίπλωση ειδικής παραγγελίας, στρώματα Simmons και ηχοσύστημα Sonos. Επίσης περιλαμβάνουν iPad για τη ρύθμιση των διάφορων επιλογών φωτισμού. Επιπλέον, κάθε μονάδα παρέχει εξωτερική ή εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ.

Το βίντεο που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου στην Σαντορίνη

Πόσο κοστίζει το ξενοδοχείο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Από την άλλη, κάτι που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι ονειρικό. Άραγε πόσο κοστίζει μια βραδιά στα πολυτελέστατα δωμάτια του;

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί!

Κιβωτός Σαντορίνη

Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί στολίδι της Σαντορίνης και προκαλεί αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση…

Κιβωτός - Σαντορίνη

Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει περίπου στα 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος περίπου στα 2070€. Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά και στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Σαντορίνη - Κιβωτός