Η μία ξανθιά η άλλη μελαχρινή - Μία κούκλα σήμερα η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Πού βρίσκεται και τι κάνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μία ξανθιά η άλλη μελαχρινή - Μία κούκλα σήμερα η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της καθώς πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα). Η ίδια βέβαια ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να προβάλει την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram παρά μόνο μέσω της ερωτικής σελίδας στην οποία και διαθέτει προφίλ (δείτε εδώ τι είπε).

Μπορεί λοιπόν η Τζούλια να απασχολούσε ανέκαθεν τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έκανε όμως το ίδιο και η αδερφή της, η Άρτεμις Αλεξανδράτου. Η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και μάλιστα εμφανίζεται σε πολύ γνωστές πίστες της Αθήνας.

Άρτεμις Αλεξανδράτου σήμερα

Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Μπορεί κάποτε η Τζούλια και η Άρτεμις να ήταν πολύ δεμένες, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό, πλέον δεν έχουν σχέσεις μιας και δεν έχουν μιλήσει από το 2010.

Τζούλια Αλεξανδράτου αδερφή

«Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παιδί, έχει κάνει τις επιλογές της και ο καθένας κάνει τη ζωή του», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είμαστε διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία. Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει. Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό,τι έκανε η Τζούλια».