Με μίνι φόρεμα που διαγράφει την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 5ο μήνα - Η ολόσωμη φωτογραφία της Συνατσάκη στην Κρήτη

Χαρούμενη και χαμογελαστή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μίνι φόρεμα που διαγράφει την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 5ο μήνα - Η ολόσωμη φωτογραφία της Συνατσάκη στην Κρήτη

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψή της, πως ο λόγος που επείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο καιρό είναι πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Ίαν Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη αφού μάζεψε τα απαραίτητα, ταξίδεψε ως το Λασίθι της Κρήτης ώστε να περάσει εκεί τις διακοπές της.

Η επιχειρηματίας και influencer διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή της, και το χαμόγελό της δεν κρύβεται, μιας και από ότι καταλαβαίνουμε η εγκυμοσύνη της ήταν κάτι που ήθελε να συμβεί και το περίμενε πως και πως.

Η τρυφερή ανάρτηση της Συνατσάκη στο Instagram

Μπορεί τα στιγμιότυπα που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social mediaνα μην είναι πολλά, και με δυσκολία να διακρίνεται η κοιλίτσα της, ωστόσο σε μία ανάρτηση που έκανε λίγο πριν δειπνίσει με τον αγαπημένο της, μπορούμε να δούμε την ελαφρά φουσκωμένη της κοιλίτσα που διαγράφεται μέσα από το χαριτωμένο φόρεμά της.

O Ίαν Στρατής έκανε την πρώτη του ανάρτηση από την Κρήτη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους μήνες αφού όπως έκανε γνωστό πριν λίγο καιρό η Ελληνίδα influencer θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Ο ίδιος ωστόσο δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα κάποια νέα ανάρτηση στο instagram περί της εγκυμοσύνης και αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία όλο νόημα με την βοήθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Οι δυο τους βρίσκονται για διακοπές στην Κρήτη, που είναι πόλος έλξης για το φετινό καλοκαίρι για δεκάδες celebrities, με σκοπό να περάσουν τις απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που χρειάζονται. Μάλιστα η Συνατσάκη αποκάλυψε και την βαλίτσα της η οποία παρά τα όσα θα περίμενε κανείς έκρυβε μέσα τα απολύτως απαραίτητα για τις εξορμήσεις της στην παραλία.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο μελλοντικός μπαμπάς Ίαν Στρατής ζήλεψε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Μαίρης Συνατσάκη και αποφάσισε να φουσκώσει και ο ίδιος τη δικιά του γράφοντας στη φωτογραφία:

«Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά με τα όρια του σώματος σου μπορείς να φτάσεις στο ιδανικό αποτέλεσμα. Μην τα παρατάς. Μπορεί να στερήθηκα πολλά πράγματα όμως η εικόνα μου στον καθρέφτη με δικαιώνει καθημερινά. Και να θυμάσαι! Don’t wish for a great body. Work for it. #bodybuilder #gymworkout #hardworkpaysoffs #bellydancer #dadbod», έγραψε ποζάροντας με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Ίαν Στρατής ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στην παραλία