Πήρε μόνο τα απαραίτητα - Όλα όσα κρύβει η βαλίτσα των διακοπών της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη

Αφιέρωσε ένα ολόκληρο βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήρε μόνο τα απαραίτητα - Όλα όσα κρύβει η βαλίτσα των διακοπών της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη, από τότε που αποκάλυψε πως είναι έγκυος, έχει υποσχεθεί πως θα προσπαθήσει να είναι πιο κοντά με τους διαδικτυακούς της φίλους και θα αρχίσει να μοιράζεται περιεχόμενο ξανά μαζί τους. Μπορεί μερικές φορές αυτό το περιεχόμενο να είναι γεμάτο θυμό, ωστόσο καθημερινά προσπαθεί να μοιράζεται την θετική της ενέργεια με τον κόσμο.

Έφτασε και για εκείνη η στιγμή των διακοπών, λοιπόν, και την Πέμπτη 11/8 θέλησε να παρουσιάσει όλα όσα παίρνει μαζί της και τον τρόπο που οργανώνει τα πράγματά της, έτσι ώστε να πάρει ιδέες και το κοινό της, ιδιαίτερα όσες κοπέλες είναι επίσης έγκυες και μπορεί να χρειάζονται να πάρουν συγκεκριμένα πράγματα μαζί τους.

Η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζει την βαλίτσα των διακοπών της

Κυρίαρχο στοιχείο της βαλίτσας είναι τα πάρα πολλά μαγιό που έχει, όμως πήρε παράλληλα και νεσεσέρ μπάνιου και καλλυντικών, παπούτσια, πιστολάκι μαλλιών, τσαντάκια, εσώρουχα, τσάντα παραλίας, πετσέτα για την παραλία, νεσεσέρ παραλίας και ρούχα.

''3,5 μήνες δε μπορούσα να φάω...''

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ήδη 5 μηνών έγκυος και φαίνεται να απολαμβάνει πλήρως τη νέα φάση στη ζωή της καθώς τις τελευταίες μέρες έχει δεχτεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των followers της. Μετά από μια δημοσίευση που έκανε με το υγιεινό γεύμα της αποκάλυψε σε story ότι βίωσε μεγάλες δυσκολίες στη διατροφή της κατά τους πρώτους μήνες της κύησης ωστόσο τώρα πάνε όλα καλά.

Η ίδια μάλιστα πρόσφατα με φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram αποκάλυψε επιτέλους και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με μαγιό, λέγοντας βέβαια πως έχουν περάσει πολλές βδομάδες από τότε, επομένως τώρα είναι σε ακόμα πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όλα βέβαια φαίνεται να έχουν μπει σε ένα ρυθμό και στη διατροφή της, αφού τη βλέπουμε συχνά να μοιράζεται τα σνακ της με το κοινό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Αυγούστου η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε στιγμιότυπο με το μεσημεριανό υγιεινό γεύμα που απόλαυσε, ενώ αμέσως δέχτηκε σχόλια από του followers της για τις συνήθειες διατροφής κατά την εγκυμοσύνη.

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας για πως για αρκετό διάστημα της είχε κοπεί η όρεξη για φαγητό.

«Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”, εκεί μετά την 14η -15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση», είπε.