"Απαράδεκτο...." - Η φωτογραφία της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη που προκάλεσε την οργή των ακολούθων της

Τα μηνύματα που έλαβε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Το ζευγάρι είναι πανευτυχές και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη, αν και δίστασε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της, μέρα με τη μέρα αναφέρεται όλο και πιο εκτενώς ενώ φυσικά λαμβάνει και πολλά μηνύματα και ευχές από τις διαδικτυακές της φίλες (δείτε εδώ την πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα).

Το πρωί της Τρίτης 9/8, η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως βρίσκεται στο ταχυδρομείο και περιμένει στην ουρά.

Αυτό στάθηκε αφορμή να λάβει μια σειρά από μηνύματα από τις ακολούθους της οι οποίες της έλεγαν πως λόγω της εγκυμοσύνης της κανονικά πρέπει να έχει προτεραιότητα σε τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Τα μηνύματα που έλαβε η Μαίρη Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της με αφορμή την αναμονή στο ταχυδρομείο

Τα μηνύματα που έλαβε η Μαίρη Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της με αφορμή την αναμονή στο ταχυδρομείο

Πόσο μηνών έγκυος εικάζεται ότι είναι;

Μπορεί κανείς να μην γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της προτού το αποκαλύψει, ωστόσο η Συνατσάκη λίγους μήνες πριν στο Podcast της Μαρίας Σολωμού το είχε ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς.

Η παρουσιάστρια και Influencer δεν ήταν πάντα έτοιμη να γίνει μητέρα, ωστόσο είχε την εγκυμοσύνη υψηλά στα πλάνα της. Σε παλιότερη συνέντευξή της πριν από 7 χρόνια, όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας και είχε πει ότι για την ίδια είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο είχε βάλει και ένα χρονικό περιθώριο, στο οποίο έπεσε λίγο έξω.

Πέντε μήνες πριν η Μαίρη Συνατσάκη είχε βρεθεί καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού και απάντησε στο ερώτημα ποιο όνειρο έχει για το κοντινό μέλλον.

«Όλα καλά, έχω κάποιο όνειρο αλλά είναι κάτι δικό μου προσωπικό αλλά δεν θέλω να το πω. Κάτι συμβαίνει, μακάρι να πάνε όλα καλά. Όλοι αξίζουμε κάτι καλό»!

Πιθανά λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενά της να ήταν ήδη έγκυος στις πρώτες εβδομάδες. Άλλωστε και η ίδια παρ' ότι δεν έχει αποκαλύψει πόσο μηνών είναι έχει πει ότι πλέον δυσκολεύεται να το κρύψει.