Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από την παραλία

Πλέον δε μπορεί να την κρύψει

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από την παραλία

Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης της και αναμένουν να γίνουν γονείς για πρώτη φορά με τον Ίαν Στρατή. Από τότε καθημερινές είναι οι αναρτήσεις της influencer, που βιώνει πολύ όμορφα την περίοδο αυτή ενώ δε δίστασε να απαντήσει και στις ερωτήσεις των followers της. Μάλιστα τους έκανε και το χατίρι να ανεβάσει φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, όπου φαίνεται ολοκάθαρα ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Από την ημέρα της ευχάριστης είδησης και μετά, η Συνατσάκη μοιράζεται τους προβληματισμούς της σχετικά με αυτή τη νέα φάση στη ζωή της, αλλά και τις αλλαγές που συντελούνται στο σώμα και στον οργανισμό της. Ένα χαρακτηριστικό της εγκυμοσύνης είναι και οι συχνές λιγούρες, τις οποίες φροντίζει να ικανοποιεί, και τις μοιράζεται μάλιστα και με το κοινό της.

Η πρώτη φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πανευτυχής λοιπόν στην παραλία πόζαρε με το μαγιό της δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα που πλέον δεν κρύβεται.

Η πρώτη φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πόσο μηνών έγκυος εικάζεται ότι είναι;

Μπορεί κανείς να μην γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της προτού το αποκαλύψει, ωστόσο η Συνατσάκη λίγους μήνες πριν στο Podcast της Μαρίας Σολωμού το είχε ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς.

Η παρουσιάστρια και Influencer δεν ήταν πάντα έτοιμη να γίνει μητέρα, ωστόσο είχε την εγκυμοσύνη υψηλά στα πλάνα της. Σε παλιότερη συνέντευξή της πριν από 7 χρόνια, όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας και είχε πει ότι για την ίδια είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο είχε βάλει και ένα χρονικό περιθώριο, στο οποίο έπεσε λίγο έξω.

Πέντε μήνες πριν η Μαίρη Συνατσάκη είχε βρεθεί καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού και απάντησε στο ερώτημα ποιο όνειρο έχει για το κοντινό μέλλον.

«Όλα καλά, έχω κάποιο όνειρο αλλά είναι κάτι δικό μου προσωπικό αλλά δεν θέλω να το πω. Κάτι συμβαίνει, μακάρι να πάνε όλα καλά. Όλοι αξίζουμε κάτι καλό»!

Πιθανά λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενά της να ήταν ήδη έγκυος στις πρώτες εβδομάδες. Άλλωστε και η ίδια παρ' ότι δεν έχει αποκαλύψει πόσο μηνών είναι έχει πει ότι πλέον δυσκολεύεται να το κρύψει.