Με μίνι μαύρο φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ - Βάζει κάτω όλες τις 20άρες η Βίκυ Κουλιανού στα 55 της

Μοντελάρα με όλη τη σημασία της λέξης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μίνι μαύρο φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ - Βάζει κάτω όλες τις 20άρες η Βίκυ Κουλιανού στα 55 της

Δεν είναι τυχαίο που το όνομά της είναι από τα πρώτα που έρχονται στο μυαλό όλων όταν μιλάμε για μόντελινγκ. Ο λόγος για την Βίκυ Κουλιανού, μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, η οποία μεσουρανούσε στις πασαρέλες την δεκαετία του 90 μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της εγχώριας και μη βιομηχανίας.

Αυτή τη χρονιά την απολαύσαμε μέσα από guest εμφανίσεις στο ριάλιτι του GNTM, και ο κόσμος υποστήριζε, κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως είναι ένα από τα πρόσωπα που λείπουν από την τηλεόραση και θέλει να την δει ξανά σε αυτήν, και ίσως τελικά και να γίνει αυτή τη σεζόν.

"Έριξε" το Instagram με την ανάρτησή της η Βίκυ Κουλιανού

Χαμογελαστή και με πολλή διάθεση, ποζάρει στον φακό αναδεικνύοντας τις τέλειες αναλογίες της λίγες μέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο, στο νησί της Λευκάδας, όπου και περνάει τις διακοπές της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τα απλά έχουν εκείνη τη χαρά που αλλιώτικη μοιάζει γιατί τα απλά είναι τα γνώριμα της ψυχής μας ! Καλημέρες φωτεινές πλησιάζει της Παναγίας».

Βάζει κάτω όλες τις 20άρες η Βίκυ Κουλιανού στα 55 της

Θα την δούμε στο GNTM 5;

Το GNTM 5 όπου αναμένεται να προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, το μόνο σίγουρο είναι το γεγονός πως θα έχε ριζικές αλλαγές στην κριτική επιτροπή καθώς από την παλιότερη, έχει παραμείνει μόνο η Βίκυ Καγιά, αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω θα δούμε όπως όλα δείχνουν άλλο ένα πρόσωπο που το κοινό ζητούσε καιρό και είχε κάνει guest εμφάνιση στο παιχνίδι.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της «Real Life», με νέο σχήμα θα συνεχίσει το ριάλιτι μοντέλων όπου θα δούμε σημαντικές αλλαγές. Η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία εντάχθηκε ως guest κριτής για τη φάση των οντισιόν, ολοκλήρωσε την παρουσία της.

Μάλιστα, από την θέση των guest θα περάσει επίσης και η Βίκυ Κουλιανού το όνομα της οποία έχει "παίξει" αρκετά για να λάβει την μόνιμη θέση.

Βίκυ Κουλιανού