Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Δεν την πτοεί τίποτα - Η Ρεγγίνα Μακέδου ξεκίνησε γυμναστική 2 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών

«Παίρνουμε τόσα χάπια...»

Δεν την πτοεί τίποτα - Η Ρεγγίνα Μακέδου ξεκίνησε γυμναστική 2 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών
News 13.08.2022 15:24
Από Ελένη Μήτση

H Ρεγγίνα Μακέδου έχει πολύ δύναμη μέσα της και παρ' όλο που παραδέχτηκε, πως έχει αδύναμες στιγμές και λυγίζει στη συνέχεια της ημέρας και της πορείας της δείχνει , πως πάντα βρίσκει τη δύναμη να συνεχίσει.

Το Σάββατο 13/8 και 2 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, που ολοκλήρωσε η γυναίκα είναι σπίτι της και μάλιστα ξεκίνησε τη γυμναστική. Το αποδεικτικό βίντεο δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία έκανε ποδήλατο, με σκοπό να ξυπνήσει το σώμα της και όχι για να πετύχει κάποια εξωτερική αλλαγή.

Η Ρεγγίνα Μακέδου ξεκίνησε και πάλι τη γυμναστική

«Τώρα δε θα μιλούσαμε...»

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία το παράδειγμα της γυναίκας, που με την απίστευτη δύναμη ψυχής, που διαθέτει δείχνει πως μέχρι και ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Η γυναίκα δίνει τη μάχη της με την ασθένεια για δεύτερη φορά και αφού έχασε ξανά τα μαλλιά της έκανε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο.

Η μεταμόσχευση μυελού των οστών ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αφού μεταφέρθηκε στο σπίτι της έκανε μια κλήση μέσω skype την Τρίτη 21/6 με το δελτίο ειδήσεων του alpha. Mε το χαμόγελο στα χείλη περιέγραψε τη διαδικασία, που πέρασε και στη συνέχεια έδωσε ένα μήνυμα ζωής, σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να γίνει ο καθένας από εμάς δότης.

«Βγήκα χθες από το νοσοκομείο. Τελείωσε η διαδικασία της μεταμόσχευσης. Είμαι πλέον στο σπίτι μου σε μίνι καραντίνα. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για μένα, δεν είναι δύσκολη διαδικασία για τον δότη, αυτό πρέπει να το πούμε.

Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι δεν είναι χειρουργείο. Εγώ πήρα τα κύτταρα από μια απλή μετάγγιση, ο δότης έκανε μια μεγάλη πολύωρη αιμοδοσία.

Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται και πρέπει να μας βοηθήσει να ζήσουμε γιατί οι έξι από τους δέκα χρειαζόμαστε δότη έναν άγνωστο, αλλιώς δεν ζούμε. Οι περισσότερες λευχαιμίες πλέον πηγαίνουν για μεταμόσχευση. Η μεταμόσχευση είναι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχημένη. Έχει δύσκολη αποθεραπεία, όμως αντιμετωπίζεται.

Η μεταμόσχευση σώζει ζωές. Εγώ αν δεν είχα κάνει τη μεταμόσχευση τώρα δε θα μιλούσαμε, θα ήμουν ήδη σε άλλη βόλτα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμογελάει ξανά η Ρεγγίνα Μακέδου μετά τη μεταμόσχευση - Το μακροσκελές της μήνυμα στο Instagram

«Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο...» - Ρίγη συγκίνησης με την νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

Share