"Τσακίζει" κόκαλα η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου μέσα από το νοσοκομείο - «Πέφτουν τα μαλλάκια μου»

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που στάθηκα τόσο τυχερή και βρήκα δοτη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς η ίδια έχει αποκαλύψει τον δικό της Γολγοθά αφού αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της. Συγκεκριμένα, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της, μετά την μεταμόσχευση μυελού των οστών για την μάχη της με την λευχαιμία.

Μεταξύ άλλων, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι η ώρα που πήρα τα κύτταρα της μεταμόσχευσης! Η ώρα 0!!! Τα νέα μου γενέθλια. Αυτό είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών… δεν είναι χειρουργείο!!! Μέσα από μια ουσιαστικά μετάγγιση παίρνουμε τα κύτταρα που χρειαζόμαστε.

Νιώθω ευγνωμοσύνη που στάθηκα τόσο τυχερή και βρήκα δότη και έχω το δικαίωμα να παλέψω για τη ζωή μου!!!Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κλινική ΣΤΟΡΓΗ του νοσοκομείου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαία στη κορυφή!!!

Γίνεται δότες μυελού των οστών σήμερα. Δώστε αίμα και αιμοπετάλια. Ελάτε να γίνουμε μια κοινωνία καλύτερη έστω μέσα από αυτό! Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν για τις ευχές και τις προσευχές να σας έχει ο θεός καλά!»

Η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου μέσα από το νοσοκομείο

Η ανάρτηση της Ρεγγίνα Μακέδου

«Εύχομαι σε δύο χρόνια να είμαι...»

Η Ρεγγίνα Μακέδου αποτελεί υπόδειγμα για την δύναμη της ψυχής της, αλλά και για τον αγώνα που δίνει καθημερινά για την αντιμετώπιση του καρκίνου για δεύτερη φορά. Μετά τα ευχάριστα νέα σχετικά με την νοσηλεία της, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, την Δευτέρα 23/5, και εξήγησε ποια είναι η κατάστασή της σε αυτή τη φάση.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την υποτροπή της νόσου, δεν έχασε το χαμόγελό της και, μάλιστα, προσπαθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, αλλά και στα social media γενικότερα, να βοηθά όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, μιλώντας για την εμπειρία της και στέλνοντας τα μηνύματά της.

«Η μεταμόσχευση είναι το δώρο που μου κάνει ένας άγνωστος άνθρωπος! Εύχομαι σε 2 χρόνια να είμαι καλά και να του πω “ευχαριστώ”», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει την συγκίνησή της.