Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου με την ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο - «Η συγκίνηση μου είναι τεράστια»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου με την ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο - «Η συγκίνηση μου είναι τεράστια»

Τον δικό της Γολγοθά βιώνει η Ρεγγίνα Μακέδου καθώς δίνει την δική της μάχη καθημερινά εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει καθώς σήμερα (3/6) αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευση.

Η ίδια προσπαθεί να μην χάσει το χαμόγελό της καθώς παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου τραγουδάει και χορεύει.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

«Σε λίγη ώρα θα γίνει η μεταμόσχευση. Ο άνθρωπος που θα μου δώσει ζωή είναι από Ελλάδα! Η συγκίνηση μου είναι τεράστια! Μόνο με χαμόγελο τραγούδι και χορό θα μπορούσα να ξεκινήσω την διαδικασία αυτή!!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη τις προσευχές και την στήριξη!!!

Τώρα σβήνει…… μπορεί να είναι μεγάλος ο δρόμος της αποκατάσταση όμως σβήνει ο καρκίνος πια σβήνει Χωρίζουν οι δρόμοι μας! Γίνε δότης μυελού των οστών! Μπορούμε και οι Έλληνες να κάνουμε μεγάλη τράπεζα ένας από εσάς σώζει τώρα εμένα! Σας αγαπώ όλους. Να πιστεύετε. Να χαμογελάτε. Να ζείτε!».

«Εύχομαι σε δύο χρόνια να είμαι...»

Η Ρεγγίνα Μακέδου αποτελεί υπόδειγμα για την δύναμη της ψυχής της, αλλά και για τον αγώνα που δίνει καθημερινά για την αντιμετώπιση του καρκίνου για δεύτερη φορά. Μετά τα ευχάριστα νέα σχετικά με την νοσηλεία της, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, την Δευτέρα 23/5, και εξήγησε ποια είναι η κατάστασή της σε αυτή τη φάση.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την υποτροπή της νόσου, δεν έχασε το χαμόγελό της και, μάλιστα, προσπαθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, αλλά και στα social media γενικότερα, να βοηθά όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, μιλώντας για την εμπειρία της και στέλνοντας τα μηνύματά της.

«Η μεταμόσχευση είναι το δώρο που μου κάνει ένας άγνωστος άνθρωπος! Εύχομαι σε 2 χρόνια να είμαι καλά και να του πω “ευχαριστώ”», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει την συγκίνησή της.