«Εξουσιάζεις το κορμί...» - Ασυγκράτητος ο Σπύρος Μαρτίκας "λιώνει" για τα μάτια της Βρισηίδας

Η ανάρτησή του και τα λόγια αγάπης για εκείνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εξουσιάζεις το κορμί...» - Ασυγκράτητος ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο έρωτας τους πλέον δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια και το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του! Λίγο πριν συγκατοικήσουν, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, είναι αχώριστοι και περνούν μαζί τις διακοπές τους, ερωτευμένοι και αδιάφοροι προς τα αδιάκριτα και κακόβουλα σχόλια που ακούνε κατά καιρούς.

Μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, αλλά και τρυφερά λόγια αγάπης.

Η νέα ανάρτηση του Μαρτίκα και τα τρυφερά λόγια για την σύντροφό του

Πριν λίγες ώρες ο φαρμακοποιός, ανέβασε μία φωτογραφία με το μοντέλο από βραδινή τους έξοδο όπου αγκαλιασμένη κοιτιούνται και όπως δείχνει και η φωτογραφία "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο.

«Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσεις του. Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα. Το μυαλό όμως; Στο μυαλό φίλε μου κρύβεται όλο το μυστικό. Όχι αν έχει... Αλλά για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να το κρατάς, κάτω απ την εξουσία του κορμιού σου. Θαυμάζω το μυαλό σου ! Αυτή την αντίληψη σου , που με καθηλώνει κάθε στιγμή !» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λιώνει για την Βρισηίδα και δεν το κρύβει

«Ξυπνάει το πρωί και είναι...»

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή 8/7 στο Super Κατερίνα σχολιάζονται με το πάνελ πολλά και διάφορα θέματα. Ο πρώην παίκτης survivor 5, όπως ήταν αναμενόμενο δε γινόταν να μην σχολιάσει τη σχέση, που έχει ξεκινήσει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί αλλά από ότι φαίνεται τόσο από τις κοινές τους εξόδους όσο και από τις δηλώσεις, που κάνουν θα έχουν μέλλον μαζί. Μάλιστα δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο πόσο πολύ του αρέσει το κορίτσι και εξωτερικά, ενώ λίγο μετά δεν άφησε παραπονεμένη την Κατερίνα, κάνοντας της ένα κοπλιμέντο.

«Άβαφη ξυπνάει το πρωί η Βρισηίδα και είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει στην ζωή μου, στην καλύβα δηλαδή να ξυπνάει και να σηκώνομαι να δω τη Βρισηίδα να μου φτιάξει η ημέρα μου».