Αχώριστοι 20 χρόνια και πολύ ερωτευμένοι - Στιγμές ευτυχίας για την Έμιλυ Κολιανδρή και τον Χρήστο Λούλη

Οι διακοπές με την οικογένειά τους και τα όμορφα στιγμιότυπα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αχώριστοι 20 χρόνια και πολύ ερωτευμένοι - Στιγμές ευτυχίας για την Έμιλυ Κολιανδρή και τον Χρήστο Λούλη

Από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, παρότι είναι μαζί 20 χρόνια, δεν απασχόλησαν ποτέ με την προσωπική τους ζωή αλλά μόνο με την δουλειά τους. Ο λόγος για την Έμιλυ Κολιανδρή και τον Χρήστος Λούλη (δείτε εδώ την ηλικία και την καταγωγή του ηθοποιού), οι οποίοι λίγο πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και τους γρήγορους ρυθμούς, περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά τους.

Καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά τους η Κολιανδρή και ο Λούλης

Η σχέση τους μετρά είκοσι χρόνια, και είναι επίσημα παντρεμένοι από το 2008, και αν και σπάνια δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες ή φωτογραφίες των παιδιών τους Αλέξανδρου και Σμαράγδας, το τελευταίο διάστημα το κάνει η ηθοποιός η οποία έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές στην Αγία Άννα όπου και βρίσκονται για τις διακοπές τους.

Θα μιλήσει ο Χρήστος και σίγουρα κάτι θα βρεθεί που...»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα Real Life, η Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, που πρόσφατα είχε κάνει κάποιες αρκετά προκλητικές δηλώσεις που είχαν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Η ίδια, όπως είπε άντα θα βρουν κάτι να του προσάψουν και να τον σχολιάσουν αρνητικά.

Ο Χρήστος, σε συνεντεύξεις του, κάνει κάποιες δηλώσεις που μπορεί να θεωρηθούν εμπρηστικές. Πώς το διαχειρίζεσαι;

Πολύ θλιβερό κι αυτό. Εννοώ ότι θα μιλήσει ο Χρήστος και σίγουρα κάτι θα βρεθεί που μετά θα γίνει θέμα συζήτησης. Μου φαίνεται πάρα πολύ παλιακό, λίγο κουραστικό και βαρετό. Με στενοχωρεί λίγο και μετά το ξεπερνώ γιατί αυτή είναι η μοίρα του πράγματος, να κρατήσει για λίγο και μετά να ξεχαστεί.

Αυτό σας δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι;

Όχι ευτυχώς γιατί κι εκείνος στενοχωριέται, αλλά όχι σε σημείο να χάσει τον ύπνο του. Σαν να υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στις δημόσιες δηλώσεις ότι πρέπει όλα να είναι σωστά και να είμαστε μαλακοί στις δηλώσεις μας. Νιώθω ότι αν κάποιος μιλήσει διαφορετικά, έξω από αυτόν τον άτυπο κανόνα, είμαστε έτοιμοι να οργιστούμε και να τον πετάξουμε στον Καιάδα.

Ο Χρήστος δήλωσε ότι δεν έχει γραφτεί ακόμα στο ΣΕΗ. Εσύ είσσι μέλος;

Νομίζω ότι είμαι.

Ο Χρήστος Λούλης με την σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή.