Με πιάτο θέα όλη την Σαντορίνη - Η Σοφία Καρβέλα πόζαρε αγκαλιά με τους γιους της στο Κυκλαδίτικο νησί

Έχουν μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με πιάτο θέα όλη την Σαντορίνη - Η Σοφία Καρβέλα πόζαρε αγκαλιά με τους γιους της στο Κυκλαδίτικο νησί

Η Σοφία Καρβέλα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο άφησε την Αμερική και αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα καταγωγής της για να κάνει διακοπές με τα αγόρια της στα ελληνικά νησιά, ενώ παράλληλα περνάει όμορφες στιγμές με τους γονείς και κυρίως με τον Νίκο Καρβέλα.

Ο νέος προορισμός τους είναι η Σαντορίνη εκεί, όπου πόζαρε με θέα όλο το νησί από πίσω της έχοντας δίπλα της τους δύο γιους της, οι οποίοι φαίνεται να έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ. Να τονίσουμε εδώ, πως για άλλη μια φορά η Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις με τα ρούχα, που επέλεξε με το φλοράλ πουκάμισο της.

Οι διακοπές της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της στη Σαντορίνη

Καρβέλα - Γιοι

Η δημόσια συγγνώμη της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα που φροντίζει πολύ το σώμα της. Μάλιστα συχνά μοιράζεται βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, όπου δείχνει στους fans της ασκήσεις, προτρέποντας τους έτσι να ασκηθούν και οι ίδιοι. Αυτή η υπερπροβολή φαίνεται να ενόχλησε κάποιους και έτσι η Καρβέλα ένιωσε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα, χωρίς ωστόσο να κατανοεί για ποιο λόγο δέχεται τόση κριτική.

Άλλωστε ένα όμορφο κορμί ή ευρύτερα ένα κορμί που σφύζει από υγεία δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται και η Καρβέλα το διαθέτει, Την είδαμε πρόσφατα και σε φωτογραφία με μαγιό, όπου θα διαπιστώσετε πως βρίσκεται στα πιο αδύνατά της. Η γυμναστική έχει αποδώσει καρπούς αφού οι κοιλιακοί της διαγράφονται έντονα, και η φυσική της κατάσταση ως είναι επακόλουθο της δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Απάντησε λοιπόν στους επικριτές της:

«Αγαπητοί φίλοι,

Αν και ακόμη δεν έχω λάβει παράπονα, ζητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα stories με γυμναστική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά, συμφωνώ… Γιατί;

Λοιπόν, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα.

Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είχε περάσει καιρός.
Και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι παρακινούνται από αυτό.
Επίσης, είμαι τέρμα ματαιόδοξη.

Κ.

Bye», έγραψε.

Η απάντηση της Σοφίας Καρβέλα στους επικριτές της