Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Μπέζο - Έγινε γνωστό πως...

Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Μπέζο - Έγινε γνωστό πως...
News 14.08.2022 09:38
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και έτσι όλα τα κανάλια έχουν ξεκινήσει να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Κάπως έτσι, ο Γιάννης Μπέζος θα βρεθεί στην μερίδα των ηθοποιών που δε θα μείνουν παραπονεμένοι την προσεχή χρονιά.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν μιλάμε για κάποια σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει αλλά για μία εκπομπή στην οποία θα αναλάβει την παρουσίαση μιας και το πρότζεκτ του ταιριάζει «γάντι», παρόλο που ο ίδιος είχε διαψεύσει τις σχετικές φήμες.

Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Μπέζο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οριστικοποιείται η συμφωνία του Γιάννη Μπέζου με το Open. Μετά από διαπραγματεύσεις δύο μηνών με την εταιρεία παραγωγής που θα αναλάβει την εκπομπή του, κλείνει το deal για τη μουσική εκπομπή «Ό, τι αγαπώ», που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τον Οκτώβριο.

Γιάννης Μπέζος εκπομπή Open

«Είναι συντηρητική η τηλεόραση...»

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του, ενώ αρνήθηκε να κάνει κριτική στην εκπομπή Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή.

«Τηλεοπτικά υπάρχει μια τάση επιστροφής της μυθοπλασίας θα έλεγα αρκετά έντονη, η οποία θα ακολουθήσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψει μαζί με την ανοησία. Το λέω αυτό γιατί αυτά τα δύο πολλές φορές συμβαδίζουν. Το έχουμε ζήσει στο παρελθόν και μετά θα ξανατραβάμε τα μαλλιά μας. Δηλαδή, το ότι θα γίνουν πολλές τηλεοπτικές σειρές δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλές.

Η ελληνική τηλεόραση δεν τολμάει, φοβάται το εμπορικό της κομμάτι, εννοώ, και δεν έχει την υπομονή. Αυτά, ξέρετε, θέλουν υπομονή, θέλουν χρόνο. Για να γίνουν τα καλά πράγματα, θέλουν και το χρόνο τους.

Τα κανάλια λοιπόν ίσως δεν έχουν την υπομονή, ίσως δεν έχουν και την οικονομική άνεση, γιατί η αγορά η δική μας είναι σχετικά μικρή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι πολλοί και δεν έχουν την υπομονή. Βέβαια, υπάρχει ένα κλίμα συντηρητισμού και στη θεματολογία και στο λόγο και δεν τολμάμε εύκολα», είπε αρχικά.

Γιάννης Μπέζος Μάρκος Σεφερλής

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει για τον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν σχολιάζω τίποτα γι’ αυτά τα θέματα ποτέ. Αυτά τα ζητήματα τα κρίνει ο χρόνος, η διάρκεια. Όμως εγώ δεν κρίνω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Εμένα με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Σας είπα και πριν ότι είναι συντηρητική η ελληνική τηλεόραση. Αυτό δεν δικαιώνει ανθρώπους που κάνουν πράγματα εύκολα, δεν το λέω με αυτή την έννοια. Απλώς, είναι συντηρητική».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Μπέζος: Η κόρη του Ηρώ δημοσίευσε σπάνια καλοκαιρινή της φωτογραφία με μαγιό

«Τους γκρεμίζουμε με την πρώτη ευκαιρία» - Άκρως αφοπλιστικός ο Γιάννης Μπέζος

Share