«Έχετε προκαλέσει αηδία...» - Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από τον Γιωρίκα Πιλίδη για παίκτες από το Survivor 5

Δεν άντεξε άλλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχετε προκαλέσει αηδία...» - Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από τον Γιωρίκα Πιλίδη για παίκτες από το Survivor 5

Το Survivor 5 μπορεί να αποτελεί παρελθόν αλλά από φαίνεται υπάρχουν κάποιοι παίκτες, που εξακολουθούν να ασχολούνται με αυτό και μερικούς άλλους να εξοργίζονται με αυτούς τους πρώτους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που προκάλεσε αντιδράσεις.

Με τη σειρά έκανε και ο Γιωρίκας Πιλίδης μια έντονη ανάρτηση από τον λογαριασμό του instagram, η οποία συγκυριακά συνέπεσε με τα λόγια του Εμμανούηλ και από ότι φαίνεται ο πρωταθλητής έχει κουραστεί με αυτήν την κατάσταση και το γεγονός, πως υπάρχουν ακόμα άτομα, που θέλουν δημιουργήσουν εντάσεις και παραφιλολογίες.

Η οργισμένη ανάρτηση του Γιωρίκα Πιλίδη για το Survivor

«Survivor… Ορισμένοι παίκτες πραγματικά έχετε προκαλέσει αηδία… Πραγματικά τόσο καιρό παρακολουθώ πολλούς παίκτες που βγαίνοντας από αυτό το παιχνίδι νομίζουν ότι είναι super star και ότι μπορούν να σχολιάζουν και να κρίνουν τα πάντα και τους πάντες επειδή ακριβώς τους έχουν μάθει 5 άνθρωποι παραπάνω και ασχολήθηκε λίγο η τηλεόραση μαζί τους.

Πραγματικά ξυπνήστε λίγο, προσγειωθείτε και πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είμαστε απλά λίγο πιο τυχεροί από τους άλλους ανθρώπους που μας επέλεξε η παραγωγή και τίποτα άλλο».

Γιωρίκας Πιλίδης - Survivor

«Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη από...»

Την αποχώρησή του από το Survivor 5 ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου 29/1 ο Γιωρίκας Πιλίδης, μετά από ένα πρόβλημα που προέκυψε με την υγεία του. Ο ίδιος επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Ελλάδα -δείτε εδώ το βίντει με την άφιξή του- και μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας 31/1 επανήλθε και στα social media.

Το φαβορί του φετινού παιχνιδιού συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το ριάλιτι, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του.

«Από που να αρχίσω και τι να πρωτοπώ ? Καταρχήν θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ , σε έναν έναν ξεχωριστά για όλη αυτήν την φανταστική υποστήριξή, για όλα τα υπέροχα μηνύματα που έχω λάβει.Θέλω επίσης να ζητήσω μια συγνώμη από όλους που δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγεται Survivor. Τέλος θέλω να σας υποσχεθώ πως όλα τώρα ξεκινάνε και θα τα πούμε σύντομα. Αδέρφια μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιωρίκας.