Πότε γέννησε είπαμε; Μετράγαμε κοιλιακούς στην φωτογραφία της Νόβα 9 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της

Απίστευτο και όμως αληθινό...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πότε γέννησε είπαμε; Μετράγαμε κοιλιακούς στην φωτογραφία της Νόβα 9 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της

Είναι μία από τις μαμάδες της showbiz που όχι μόνο δεν φαίνεται πως γέννησε λίγο καιρό πριν, αλλά σαν να μην έγινε και ποτέ. Ο λόγος για την παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, η οποία μπορεί να περνά τον καιρό της βλέποντας την κορούλα της να μεγαλώνει μέρα με την μέρα και απαθανατίζοντας την σε διάφορες στιγμές της, ωστόσο με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει φέρει τα πάνω κάτω!

Η νέα ανάρτηση της Τζούλια Νόβα που ξετρέλανε τους πάντες

Με ένα χαριτωμένο ροζ μπικίνι με στρας, πόζαρε σε παραλία από το όμορφο νησί της Πάρου, όπου περνά τις διακοπές της αυτές της μέρες, και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το καλλίγραμμο σώμα της και τους κοιλιακούς της που αν θες, μπορείς άνετα να τους μετρήσεις!

Μετράγαμε κοιλιακούς στην νέα ανάρτηση της Νόβα 9 μήνες

«Θα πήγαινα σε ριάλιτι με τον σύντροφό μου αν...»

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 26/5, και μίλησε "ανοιχτά" για την σχέση της με τον πατέρα της, αλλά και τις αλλαγές που έχουν έρθει στην καθημερινότητά της με την απόκτηση της κόρης της, με την οποία μοιράζεται πολλά τρυφερά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο εξήγησε πως μετά την γέννα της η επιστροφή στη δουλειά δεν ήταν άμεσα εφικτή, καθώς προείχε η φροντίδα του παιδιού της, ενώ και η φυσική της κατάσταση έχει αλλάξει. Βέβαια, σε αυτό βοηθά πολύ ο θηλασμός εξαιτίας του οποίου δεν παίρνει εύκολα βάρος. Αποκάλυψε, επίσης, πως δεν θα έλεγε όχι σε ριάλιτι εάν δεν είχε στη ζωή της την κόρη της, ενώ όσον αφορά τον πατέρα της τόνισε πως δεν έχουν επαφές πια.

«Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι. Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δε γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει. Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε reality με το σύντροφό μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ψύχραιμη σε όλα, από τη γέννα, μέχρι και όταν αρρωστήσαμε με κορωνοϊό κι εγώ, και ο Μιχάλης, και η κόρη μας. Δεν αντιμετώπισα δυσκολία με τον τοκετό στο σπίτι. Ήμουν πολύ ψύχραιμη και συνειδητοποίησα ότι αντέχω τον πόνο. Ο Μιχάλης μένει και μόνος του με τη μικρή, αλλάζει πάνες, υπάρχει βοήθεια, συνεργασία. Ήθελε από μικρός να γίνει πατέρας».

«Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καλές σχέσεις, δεν υπάρχει επικοινωνία. Με τον αδελφό μου σιγά σιγά μιλάμε. Η καθημερινότητα με ένα μωράκι είναι εντελώς διαφορετική για το ζευγάρι, μπορεί και να μαλώσουμε αν είναι γκρινιάρα η μικρή, αλλά κρατάει λίγο. Αυτό το καλοκαίρι δε θα γίνει η βάφτιση, γύρω στα 3 της θα τη βαφτίσουμε για να έχει αναμνήσεις το παιδί», κατέληξε.