Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Λάκης Λαζόπουλος - Οι οργισμένες του αναρτήσεις στο Instagram

Το έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Λάκης Λαζόπουλος - Οι οργισμένες του αναρτήσεις στο Instagram
News 14.08.2022 15:14
Από Πέννυ Μαστοράκου

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι διάσημοι είναι εκείνοι που μπαίνουν στο στόχαστρο haker, και με διάφορους τρόπους πέφτουν θύματα θύματα απάτης στο διαδίκτυο, και πλέον στον μακρύ κατάλογο προστίθεται και ο Λάκης Λαζόπουλος (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του για τον Γιώργο Τράγκα).

Όπως ανέφερε και ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του, ανέβασε φωτογραφίες με ένα ψεύτικο προφίλ που δημιουργήθηκε, παριστάνει τον ίδιο και στέλνει μηνύματα σαν να είναι ο ίδιος, κάνοντας έκκληση στο κοινό του να μην θεωρεί πως είναι εκείνος.

Θύμα απάτης ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος, επέστησε την προσοχή των χρηστών λέγοντας ότι στέλνονται μηνύματα εκ μέρους του και ότι στόχος είναι να μπερδέψουν την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να κατεβάσει το δικό του επίσημο προφίλ αντί για το fake.

 Θύμα haker ο Λάκης Λαζόπουλος

«Όταν πήγα από το 70% στο 9%, δεν σκέφτηκα ότι έγινα λιγότερο καλός»

Το πρωί του Σαββάτου (28/5) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «OPEN Weekend» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τη σάτιρα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το λόγο που έχει πάρει απόσταση από την τηλεόραση και τις δημόσιες εμφανίσεις. (δείτε εδώ σπάνια έξοδό του στα μπουζούκια)

«Δεν είχα κανένα άγχος για τα νούμερα κι επειδή δεν είχα άγχος μπορεί να γίνονταν αυτά. Όταν έφυγα από το Mega κι ήμουν ο Mister 60-70% και μετά έκανα 9% και μέσα σε ένα χρόνο πήγε στο 13%, δεν σκέφτηκα ότι τώρα έγινα λιγότερο καλός. Προσπάθησα να το βελτιώσω κι ήμουν σε ένα κανάλι, το οποίο δεν το έβλεπαν κι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ο θεατής συνήθειες.»

Και συνέχισε λέγοντας: Η κοινωνία βαδίζει συντεταγμένα προς τα πίσω. Καταργείται το νόημα και μένουν μονάχα στίγματα σκέψεων γιατί έχει καταργηθεί η σκέψη. Έχει μπει η πληροφορία, δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα. Δεν υπάρχει σάτιρα αυτή τη στιγμή που να ενώνει όλη την οικογένεια. Mε τη σάτιρα πάντα θα έχεις την εξουσία απέναντι, εγώ έχω κυνηγηθεί από όλους δεν έχω παράπονο!

Δεν υπάρχει σάτιρα που να μην ενοχλεί την εξουσία, όταν δεν την ενοχλεί δεν είναι σάτιρα είναι βαμβάκι με οινόπνευμα. Εγώ δεν είμαι του να στρογγυλεύω τις γωνίες. Βάρος αισθάνομαι να αναγκαστώ να πάω κάπου και να μην μπορώ να μην πω αυτό που θέλω.

Γι’ αυτό και έχω αυτήν την απόσταση. Από την ώρα που δεν είναι πια ελεύθερα τα πράγματα, που θα μπει φραγμός ακόμα και στο διαδίκτυο, αν περάσει σε έναν επιχειρηματία προσπαθώ να καταλάβω τι διαδίκτυο θα είναι αυτό. Περιμένω να ξεκαθαρίσουν οι χώροι της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής σκηνής στα θέματα #metoo».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος: "Λιποθυμάω, είχα κρίσεις..."

Ραγίζει καρδιές ο Λάκης Λαζόπουλος: "Δεν της έδωσα τον έρωτα που περίμενε..."

Share