Ούτε ίχνος κυτταρίτιδας - Η Κατερίνα Λάσπα έβαλε μπικίνι και έφερε τα πάνω κάτω με τις αναλογίες της

Κορμί που θα ζήλευαν πολλές στα 47 της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ούτε ίχνος κυτταρίτιδας - Η Κατερίνα Λάσπα έβαλε μπικίνι και έφερε τα πάνω κάτω με τις αναλογίες της

Έχει πέσει ξανά στην αντίληψή μας πως διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα, όπως προδίδουν και οι φωτογραφίες από μόνες τους, αλλά αυτή τη φορά μας έβαλε τα γυαλιά! Ο λόγος για την Κατερίνα Λάσπα, που κάθε φορά είναι σαν να μην περνάει ο χρόνος από πάνω της, και το σώμα της δείχνει όλο και πιο ωραίο από την τελευταία φορά που το είδαμε!

Από ότι φαίνεται αλλά έχει εξομολογηθεί και η ίδια έχει εντάξει στην καθημερινότητά της την γυμναστική αλλά και την καλή διατροφή, γιατί μόνο έτσι μπορεί να αποκτήσει κανείς τέτοιο υγειές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Λάσπα που εντυπωσίασαν τους πάντες

Οι φωτογραφίες της είναι από το νησί της Σερίφου, από όπου και περνά αυτές τις μέρες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, και κυριολεκτικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν διακρίνεται ούτε ένα μικρό ψεγάδι, και φυσικά δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος ρετούς.

Η Κατερίνα Λάσπα έφερε τα πάνω κάτω με τις αναλογίες της
Η Κατερίνα Λάσπα έβαλε μπικίνι και έφερε τα πάνω κάτω

«Έχω φάει μόνο τρικλοποδιές, μου την έχουν πέσει μέσα σε γραφείο και τον έκανα ασήκωτο»

Στο Καλύτερα δεν Γίνεται είχε βρεθεί καλεσμένη πριν αρκετό καιρό και μίλησε για την χυδαία στάση που είχε δεχτεί σε δουλειά και την αντιμετώπισή της.

«Μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει. Υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι και το physique μου τέτοιο που δεν θα μπει ο άλλος στην διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς. Λέγονται τύπου δεν είμαστε πολλοί φίλοι, θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά φίλοι.

Σε ένα παιδί που θέλει να ζήσει το όνειρό του και αν προχωρήσει, σαφώς είναι ένα σφίξιμο στην ψυχή. Είναι μπροστά στο να κάνει μια επιλογή ναι ή όχι. Είναι ψυχαναγκασμός.

Το να σου την πέσει ο άλλος κατευθείαν, μου συνέβη μέσα σε γραφείο. Τον έκανα ασήκωτο κι επειδή γνώριζα την γυναίκα του, απορώ τι της είπε. Μετά έγινε πιο προσεκτικός και καλύτερος. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ, για εμένα έπεσε κουρτίνα. Έπαιρνε τηλέφωνο να ζητήσει συγγνώμη. Δεν υπάρχουν αυτά.

Δεν είναι προτεινόμενη αντίδραση, λέω πως αντέδρασα εγώ. Ο ανόητος, ο άρρωστος, ο χυδαίος κι ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από μία θέση επιρροής, εξουσίας και δύναμης που νομίζει ότι μπορεί αν το χρησιμοποιήσει επιπλέον, λειτουργεί όπως λειτουργεί. Τα παιδιά που τους συμβαίνει δεν πρέπει αν κουβαλούν την ενοχή γιατί σε εμένα.».

κατερίνα λάσπα παρενόχληση