Μετά την Αντωνά στο στόχαστρο του Εμμανουήλ τώρα ο Τριαντάφυλλος - «Θα τον πατούσα κάτω!»

«Έκανε κάτι περίεργα σχόλια για εμένα...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μετά την Αντωνά στο στόχαστρο του Εμμανουήλ τώρα ο Τριαντάφυλλος - «Θα τον πατούσα κάτω!»

Πίσω στις παλιές του δόξες ο πασίγνωστός κομμωτής και πρώην παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς μετά τις φωτιές που έβαζε όσο ήταν στο παιχνίδι με τις επικές ατάκες του, το ίδιο συνεχίζει και κάνει και τώρα με τις δηλώσεις του σε συνεντεύξεις.

Μετά λοιπόν από τα όσα είπε για την Μαρία Αντωνά, τα οποία προκάλεσαν την έντονη αντίδρασή της, στο "στόχαστρό" του στην συνέντευξη που παραχώρησε στην espresso, βρέθηκε και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος είχε κάνει κάποια σχόλια για εκείνον στα οποία θέλησε να απαντήσει ετεροχρονισμένα.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Τριαντάφυλλο

Ποιους πρώην survivors θα ήθελες να δεις στο All Star;

Εμένα σίγουρα, είμαι ένας παίκτης με όλο το πακέτο: χιούμορ, συγκίνηση, reality. Ήμουν και καλός αγωνιστικά από ένα σημείο και μετά, που βρήκα τα πατήματά μου. Όλους τους κέρδισα! Μαζί μου θα ήθελα την Ευρυδίκη, την Ασημίνα, τον Στάθη, τον Ηλία Μπόγδανο… Επίσης θα είχε πλάκα να έβλεπα τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έκανε κάτι περίεργα σχόλια για εμένα.

 Μετά την Αντωνά στο στόχαστρο του Εμμανουήλ ο Τριαντάφυλλος

Είπε ότι δεν ήξερε πως τραγουδώ, ενώ όλη η Ελλάδα ξέρει τις επιτυχίες μου «Yiammy» και «Versace», όπως επίσης ότι είπα playback στον τελικό το νέο μου τραγούδι «Έτσι γουστάρω», που ηχογραφήθηκε εκείνη τη μέρα και δεν είχα κάνει και καμία πρόβα. Θα ήθελα να τον έχω μαζί μου στο «All Star» γιατί πιστεύω πως θα τον… πατούσα κάτω και στο reality και στα αγωνίσματα.

«Αυτό το αμόρφωτο κακομαθημένο κοριτσάκι...»

Δεν περίμενε κανείς να φτάσει τόσο μακριά η κόντρα μεταξύ τους, μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ σε πρόσφατη συνέντευξη του. Η Μαρία Αντωνά, μετά από τις δηλώσεις του make up artist, σχετικά με «στρατηγική» της όσο ο Άρης Σοϊλέδης βρισκόταν στο Survivor, απασφάλισε και έδωσε την δική της απάντηση, για να έρθει λίγη ώρα μετά ο Εμμανουήλ και να ρίξει περισσότερο λάδι στην φωτιά.

«Και με τη δική μου τη σειρά, θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο κακομαθημένο – θρασύτατο κοριτσάκι, πως αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της, δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από την δημοσιότητά μου. Δουλεύω 20 χρόνια μέσα στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά και συνέχισε

Είμαι επαγγελματίας και δεν την βλέπω καν. Επίσης όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και τον συγκεκριμένο σύντροφο, αρχίζει να απειλεί τους πάντες».