«Δεν με χωράνε, μεγαλώνει τόσο πολύ...» - Το γλυκό παράπονο της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη

Το τρυφερό βίντεο και οι "γκρίνιες" της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν με χωράνε, μεγαλώνει τόσο πολύ...» - Το γλυκό παράπονο της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη

Από την ώρα που έχουν πάει στην Κρήτη για τις διακοπές τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα κρατάνε αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους, μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπα από τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, και σε αυτά μας δείχνουν μεταξύ άλλων και την κοιλίτσα της Ιωάννας, η οποία μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και πιο πολύ.

Το τρυφερό βίντεο με το "παράπονο" της Ιωάννας

Ανεβάζοντας ένα βίντεο με την αγαπημένη του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαίνεται να ακούει τους προβληματισμούς της, καθώς η κοιλιά της φουσκώνει με αποτέλεσμα να μην χωράει πλέον στα ρούχα της.

«Δεν μου κάνουν τα ρούχα μου, θα βγω με το παρεό. Δεν μου κάνουν και δεν είχα υπολογίσει ότι η κοιλιά μεγαλώνει τόσο πολύ και το στήθος μου μαζί και δεν χωράνε, δεν είναι ντροπή, αλήθεια είναι. Δεν με χωράνε τα ρούχα μου, πρέπει να πάρω μεγαλύτερο νούμερο, πάρα πολύ μεγάλο νούμερο για να έχει περιθώριο», αναφέρει όλο γλύκα η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων.

Ούρλιαζε ο Αλεξάνδρου - Έρεαν οι σαμπάνιες στο party για το φύλο του μωρού

Την Τετάρτη 10/8 η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε στην θάλασσα τα γενέθλια της μαζί με τους κολλητούς της φίλους. Σβήνοντας 4 τούρτες η instagrammer έγινε 29 ετών. Ωστόσο, το πιο όμορφο δώρο θα έρθει σε περίπου 6 μήνες από τώρα, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μετά λοιπόν το party για τα γενέθλια της, οι φίλες της της ετοίμασαν και party για το φύλο του μωρού που περιμένει. Το ζευγάρι δεν γνώριζε αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι και θέλησαν να το μάθουν μαζί με τους φίλους τους.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσω stories στο Instagram Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν αγοράκι και όχι κοριτσάκι όπως πίστευαν πολλοί στο διαδίκτυο.

Μόλις αποκαλύφθηκε το φύλο, επικράτησε χαμός! Το μοντέλο και παρουσιαστής ούρλιαζε από τη χαρά του, ενώ έπαιρνε τους κολλητούς του φίλους να τους το πει. Δεν σταμάτησε να το χαίρεται και να χορεύει, αφού από την αρχή ήθελε αγόρι.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του φύλου άνοιξαν και οι πρώτες σαμπάνιες, αλλά και οι βουτιές στη θάλασσα, ενώ η μουσική έπαιζε στη διαπασών.