«Κατά διαστήματα απομακρυνόμαστε, είχαμε φτάσει κοντά στο...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το γάμο της

Όσα ανέφερε για τον έρωτα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κατά διαστήματα απομακρυνόμαστε, είχαμε φτάσει κοντά στο...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το γάμο της

Μπορεί να αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά της και να κρατά χαμηλό προφίλ σε ότι δεν αφορά την δουλειά και το επάγγελμά της, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε εκτενώς για τον γάμο της αποκαλύπτοντας πτυχές που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Ο λόγος για την σπουδαία ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία μπορεί πρόσφατα να αποκάλυψε τον λόγο που είπε το όχι στις Άγριε Μέλισσες, ωστόσο αυτή τη φορά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε για τον έγγαμο βίο με τον συνάδελφό της, Χάρη Γρηγορόπουλο, με τον οποίο μετρούν αρκετά χρόνια μαζί.

Η εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το γάμο της

Με τον υπέροχο ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι. Πες μου πώς γνωριστήκατε…

Με τον Χάρη είμασταν μαζί στη σχολή, ωστόσο δεν μας περνούσε καθόλου τότε από το μυαλό το να είμαστε μαζί. Κάναμε λίγη παρέα αλλά όλο έγινε σιγά σιγά. Αυτό που μας ένωσε ήταν η τέχνη. Επικοινωνούσαμε και μεταξύ μας μέσα από την τέχνη. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα, είναι από τη φύση του έτσι. Εγώ όταν τον είδα δεν μου άρεσε αλλά στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα.

Τελικά υπάρχει η αγάπη που κρατάει για πάντα;

Η αγάπη με κρατάει για πάντα, ο έρωτας όχι. Στα τρία χρόνια το πολύ ο έρωτας φεύγει. Αν αγαπάς όμως κάποιον, τον αγαπάς για πάντα, υπάρχει στην καρδιά σου. Ακόμη κι αν χωρίσεις, όταν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς.

Η σπάνια εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το γάμο της

Έχετε φτάσει ποτέ κοντά στο χωρισμό;

Βέβαια, έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό πολλές φορές, αλλά υπάρχει αγάπη. Είμαστε φίλοι πάνω απ’ όλα. Κατά διαστήματα απομακρυνόμαστε αλλά μετά πάλι μαζί. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε καλή παρέα οι δυο μας, περνάμε καλά μαζί. Πρόσφατα πήγαμε στη Βιέννη και περάσαμε υπέροχα. Παρόλο που δεν ταιριάζουμε σε τίποτα. Είμαστε άσπρο με μαύρο.

Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς το Χάρη σε αυτή τη φάση;

Δεν θέλω να σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν θέλω να λείπουν οι άνθρωποι. Ας είμαστε μακριά αλλά να μη λείπουν. Είναι πολύ σκληρό.

«Έχει τέτοιου είδους αρρώστια...»

Πρόσφατα λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και την αποφυλάκισή του παρόλο που κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς.

«Τι να πω; Η δικαιοσύνη στην αρχή είχε κρίνει ότι είναι επικίνδυνος και τον είχε προφυλακίσει. Τώρα ξαφνικά, ενώ κρίθηκε ένοχος, αποφυλακίστηκε. Οξύμωρο μου φαίνεται το σχήμα αυτό. Κάτι δεν μου κολλάει. Δεν πρόκειται για το περί δικαίου αίσθημα του κόσμου που λένε. Καθόλου δεν είναι έτσι. Είναι ότι δεν γίνεται ένας άνθρωπος να κρίνεται επικίνδυνος και μετά ξαφνικά να είναι ακίνδυνος ενώ βγήκε ένοχος.

Δεν το χωράει το μυαλό! Ο κόσμος δεν είναι χαζός, δεν είμαστε πρόβατα τελείως, ξυπνάμε κάποια στιγμή. Όταν βλέπουμε αποφάσεις να παίρνονται και μάλιστα με άκομψο τρόπο, δεν μπορούμε να χαρούμε. Όλος ο κόσμος έχει μείνει αποσβολωμένος με αυτή την απόφαση. Επίσης είναι πολύ άσχημο που μνας έχουν κάνει και το πολιτικοποιούμε. Δεν έχει να κάνει με κόμματα. Επειδή δεν συμφωνούμε δεν σημαίνει ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ. Κάποιους συμφέρει να το λένε έτσι αλλά είναι λάθος», είπε η ηθοποιός.

 Η Φωτεινή Ντεμίρη

Σχετικά με το αν έγινε κάτι μετά τις τόσες αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο η Φωτεινή Ντεμίρη απαντά: «Σίγουρα κάτι έγινε. Δεν μπορεί κάποιος να έχει τέτοιου είδους αρρώστια να γιατρευτεί με αυτόν τον τρόπο αλλά σίγουρα θα το σκεφτεί πιο πολύ, θα φοβηθεί. Ήταν τα πράγματα ανεξέλεγκτα. Θα φοβηθεί να ασκήσει εξουσία σε κάποιον άλλον με αυτό τον τρόπο».