Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα - Δεν κρύβει τη χαρά της η Μαρίνα Πατούλη

Βίντεο μέσα από το μαγαζί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα - Δεν κρύβει τη χαρά της η Μαρίνα Πατούλη

Το νέο επαγγελματικό βήμα που έκανε πριν από μερικούς μήνες η Μαρίνα Πατούλη με το άνοιγμα του μαγαζιού της στη Μύκονο την έχει ανανεώσει, ενώ η ίδια δεν κρύβει σε καμία περίπτωση τον ενθουσιασμό της για την νέα αρχή που έχει κάνει στη ζωή της, ενώ η αγάπη της για τη Μύκονο είναι φανερή (δείτε τη εδώ με μαγιό σε γνωστή παραλία του νησιού).

Δίπλα της έχει πάντα τον αγαπημένο της Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν είναι ζευγάρι ή απλά φίλοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα.

Κάπως έτσι, ο Βλάσσης Χολέβας βρίσκεται πολύ συχνά στο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη προκειμένου να τη βοηθήσει με τις ετοιμασίες, ή με τη διακόσμηση των προϊόντων.

Το βίντεο της Μαρίνας Πατούλη μέσα από το μαγαζί της μαζί με τον Βλάσση Χολέβα

Κάπως έτσι, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο μαζί με τον Βλάσση Χολέβα, προβάρουν τα νέα προϊόντα που έχουν φτάσει στο μαγαζί.

«Feel unique!!!Νέες δημιουργίες με καλοκαιρινή διάθεση κ άρωμα Κυκλάδων», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρίνα Πατούλη.

Και μπορεί να βρίσκεται συνέχεια στην Μύκονο, ωστόσο η καταγωγή της είναι από αλλού

Η Μαρίνα Πατούλη αποτελεί μια γυναίκα, που σίγουρα πολλοί θα κοιτάξουν με την εξωτερική της εμφάνιση να είναι εκκεντρική και σίγουρα πολλοί θα ακούσουν, αφού όταν πρόκειται να κάνει δηλώσεις δε ''μασάει'' τα λόγια της.

Ξεκίνησε την καριέρα της σπουδάζοντας φιλολογία στην Αθήνα και στη συνέχεια χάραξε μια πορεία στην πολιτική και σήμερα έχει τη χαρά να εμπλέκεται και στο επιχειρείν. Πρόκειται για το υπερπολυτελές μαγαζί με ρούχα, που άνοιξε στη Μύκονο, το οποίο έχει σίγουρα την αισθητική της. Το νησί των ανέμων αποτελεί μεγάλη της αγάπη, αλλά δεν ισχύει, πως έχει ρίζες από εκεί.

Η Μαρίνα Σταυράκη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990.

Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η καταγωγή της Μαρίνας Πατούλη