Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς έκανε το επόμενο βήμα - Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του

Η φωτογραφία από τον γάμο του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς έκανε το επόμενο βήμα - Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, έριξε αυλαία πριν από λίγο καιρό με τους τηλεθεατές να είναι συγκινημένοι καθώς ήταν στον αέρα τρεις ολόκληρες σεζόν. Ωστόσο, τα ευχάριστα λίγο καιρό μετά δεν άργησαν να έρθουν.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Ανδριόπουλος ο οποίος συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του, Βάλια Ψωμιάδη. Μάλιστα, σε λίγο καιρό θα παντρευτεί και το ζευγάρι Πρέλεβιτς και ο Νομικός μιας και οι ετπιμασίες έχουν ξεκινήσει.

Μεταξύ άλλων, το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε στις αρχές Αυγούστου τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά:

«Καλό βίο να έχουμε συνοδοιπόρε μου. Δίπλα ο ένας στον άλλον, με το γέλιο μας και με το δάκρυ μας, με την επιμονή μας, την υπομονή μας, με την αλληλοκατανόηση και την αγάπη θα περπατήσουμε μέσα σε αυτό που λέμε ζωή κι όπου μας βγάλει.

Εκεί θα είμαι, εκεί, μισό βήμα παραπίσω να προσέχω μην πέσεις. Μα κι αν πέσεις, εκεί θα είμαι, εκεί, να σου απλώσω το χέρι μου να σηκωθείς. (Απόσπασμα) Καιρός πάει πολύς που αγάπησα το ηλιόλουστο σώμα σου, το μαργαριταρένιο. Και πιστεύω έτσι πως εγώ είμαι ο κύριος του σύμπαντος όλου.

Θα σου φέρω απ τα βουνά λουλούδια εξαίσια, κλέλιες, ζουμπούλια και βελανίδια γεράνια, κι ένα κοφίνι φιλιά. Θέλω να κάνω μαζί σου αυτό που κάνει κι η άνοιξη στις κερασιές. Π.Νερούδα».

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος από τις «Άγριες Μέλισσες» παντρεύτηκε

Άγριες Μέλισσες - Γάμος

Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα - Οι βέρες "πρόδωσαν" το γάμο τους

Η Ρίτα Όρα, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Τάικα Γουαϊτίτι τον Ιούνιο αυτής της χρονιάς, ξεκινώντας τα σχέδιά τους για τον μεγάλο τους γάμο.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως παντρεύτηκε ήδη τον διάσημο σκηνοθέτη στο Λονδίνο και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τα σάιτ του εξωτερικού, το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρόσφατα με χρυσές βέρες στα δάχτυλά του. Η 31χρονη τραγουδίστρια θέλησε, μάλιστα, μετά τον γάμο της να αλλάξει και το επίθετό της και πλέον θα συστήνεται ως Ρίτα Γουαϊτίτι Όρα.

Η σχέση της με τον 46χρονο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021, αν και είχαν καταφέρει να την κρατήσουν κρυφή μέχρι τον Αύγουστο του ίδιου έτους που αποφάσισαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις δημόσια.

«Ήταν μια τελετή σε στενό κύκλο και πολύ ξεχωριστή για όλους τους παρόντες. Οι αγαπημένοι τους μπορούν να καταλάβουν πόσο τρελά ερωτευμένοι είναι», αναφέρουν πηγές στον ξένο Τύπο, οι οποίες τονίζουν πως η τραγουδίστρια επιθυμούσε να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο διακριτική ήθελε φυσικά να είναι και με τον γάμο της. Βέβαια, φαίνεται πως σχεδιάζουν ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν το γεγονός με φίλους και οικογένεια.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Ρίτα Όρα και Τάικα

Ο σκηνοθέτης στο παρελθόν είχε παντρευτεί ξανά με την παραγωγό Τσέλσι Γουίνστανλεϊ, με την οποία και χώρισαν το 2018, παρά το γεγονός πως έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, ενώ πριν από τον σκηνοθέτη, η τραγουδίστρια έβγαινε με τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς. Η σχέση τους, όμως, τελείωσε τον περασμένο Μάρτιο, επειδή δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν τα προγράμματά τους.

Rita Ora