Πρέπει να την κοίταζε όλη η παραλία - Η Χριστίνα Κεφαλά πόζαρε με το κοφτό της μπικίνι επάνω σε βράχο

Δεκάδες τα likes στην ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρέπει να την κοίταζε όλη η παραλία - Η Χριστίνα Κεφαλά πόζαρε με το κοφτό της μπικίνι επάνω σε βράχο

Η Χριστίνα Κεφαλά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 4 όπου συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο λόγω του χαρακτήρα της αλλά και του ιστορικού της με τον Σάκη Κατσούλη.

Πλέον, η ίδια μετά από το τέλος του ριάλιτι συνέχισε να είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Συγκεκριμένα, η ίδια απολαμάβει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά κατάφερε να ανεβάσει ξανά την θερμοκρασία καθώς πόζαρε με το μαγιό της και προκάλεσε αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κεφαλά

«Θα ξαναπήγαινα αλλά...» - Το υπέρογκο ποσό που θέλει να ζητήσει η Κεφαλά για το Survivor All Star

Η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία είχε συμμετάσχει στο Survivor 4 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15/6 στο The 2night show και μεταξύ των όσων ανέφερε μίλησε για το πως βίωσε το παιχνίδι αλλά και το πως βλέπει σήμερα ως τηλεθεατής το reality.

H πρώην παίκτρια έχει δηλώσει δημόσια, πως δεν ήταν ικανοποιημένη με την απόδοση της μιας και αυτή μειώθηκε για συγκεκριμένους λόγους. Στην ερώτηση μάλιστα αν θα ξανά πήγαινε σε ένα all star game τόνισε πως το μόνο που θα λειτουργούσε ανασταλτικά για εκείνη θα ήταν το κομμάτι της πείνας και του φαγητού.

«Εννοείται ότι θα ήθελα να ήμουν στο περσινό Survivor. Πρώτον αυτό που μας βοήθησε να αναδειχθούμε από εκεί, είναι η καραντίνα. Η μεγαλύτερη τηλεθέαση σε Survivor ήταν το πρώτο κι αυτό που ήμασταν εμείς. Φέτος νομίζω ότι δεν έχει πάει τόσο καλά σαν πρόγραμμα και θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς να ξαναγίνει.

Έπρεπε να δώσουν περιθώριο ένα χρόνο ακόμα. Δηλαδή ο κόσμος βλέπει τα ίδια και τα ίδια στην ουσία».

«Θα ξαναπήγαινα στο Survivor αλλά δεν αντέχω την πείνα… Εννοείται με καλύτερο μισθό στο συμβόλαιο. Απλά αυτό που με φοβίζει είναι να μην ξαναχτυπήσω γιατί είχα αυτόν τον φόβο και χτύπησα» είπε η Χριστίνα Κεφαλά.