Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Αποκαλύφθηκε η πραγματική σχέση που έχουν με την Χριστίνα Κεφαλά μετά το Survivor

Δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Αποκαλύφθηκε η πραγματική σχέση που έχουν με την Χριστίνα Κεφαλά μετά το Survivor

Μέσα από το Survivor το ευρύ κοινό γνώρισε τόσο το ζεύγος Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης όσο και την Χριστίνα Κεφαλά καθώς είναι τρία πρόσωπα τα οποία συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο.

Μπορεί οι δυο τους να μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης ως χωρισμένοι ωστόσο όλο αυτό δεν κράτησε για πολύ μιας και οι δυο τους αντιλήφθηκαν πως είναι ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μεταξύ άλλων ότι είναι εδώ και λίγους μήνες σε σχέση ενώ από την άλλη ανέφερε ποιες είναι οι σχέσεις της με το ζευγάρι μιας και ο Σάκης Κατσούλης είναι πρώην της.

«Είμαστε μήνες μαζί, αλλά κάποια στιγμή πρέπει και εγώ να παντρευτώ. Δεν ξέρω αν θα είναι αυτός ο τυχερός. Δεν είναι από τον χώρο. Είναι επιχειρηματίας. Και συνέχισε μιλώντας για το ζευγάρι: «Όταν τους βλέπω τους λέω ένα γεια. Αν δεν θέλουν να μου μιλούν… Όλα καλά παιδιά, όλα καλά».

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης;

Στο νησί των ανέμων έχουν αποφασίσει να περάσουν τις Πασχαλινές τους διακοπές ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως και πάρα πολλοί άλλοι celebrities. Φαίνεται πως οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. (Δείτε φωτογραφίες εδώ)

Λίγο πριν ταξιδέψει για το Πάσχα, το ζευγάρι μίλησε στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη για τα επαγγελματικά τους σχέδια, τη σχέση τους, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Με τον Σάκη θα κάνουμε Πάσχα στη Μύκονο. Μας αρέσει πολύ το νησί και αυτό είναι το τέταρτο Πάσχα που θα περάσουμε μαζί. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, που με στηρίζει σε ό,τι κάνω και γενικότερα με φροντίζει και με προσέχει», αναφέρει η όμορφη γυμνάστρια, ενώ στην κουβέντα μπαίνει και ο Σάκης Κατσούλης:

«Τη θαυμάζω και την επικροτώ σε κάθε της βήμα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πως είναι άνθρωπος με θέληση. Μπήκε σε ένα παιχνίδι θέλοντας να διεκδικήσει τη νίκη και να δείξει τα αγωνιστικά της προσόντα και τα κατάφερε στο έπακρο. Ο κόσμος τής δείχνει καθημερινά την αγάπη του, αλλά και εκείνη το αξίζει, γιατί εργάζεται σκληρά. Προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνεται, παρότι, όταν βγήκε από το παιχνίδι, είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και με την υγεία της και με την ψυχολογία της».

Ο ίδιος δεν διστάζει να σχολιάσει και τα σενάρια γάμου που κυκλοφορούν κατά καιρούς. «Ο γάμος είναι κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν απορρίπτουμε, αλλά παράλληλα δεν βιαζόμαστε κιόλας. Είμαστε σε παραγωγική ηλικία και προέχουν τα επαγγελματικά μας, για να χτίσουμε ένα καλύτερο και πιο γερό μέλλον», αναφέρει, ενώ την ίδια άποψη έχει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Σίγουρα στην παρούσα φάση προέχουν τα επαγγελματικά. Άλλωστε, αν δω τη ζωή μου πριν από έναν χρόνο, είναι η ημέρα με τη νύχτα. Πρέπει τώρα να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά μου βήματα. Στην πορεία, εφόσον όλα πάνε καλά, θα δούμε και τον γάμο. Σίγουρα δεν τον απορρίπτουμε και είναι στο μυαλό μας», καταλήγει η Μαριαλένα.