"Θυσιάστηκε" για το χατίρι της - Τι άλλο θα κάνει για τον έρωτα της Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας

Τα πάντα για την καλή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αυτό το διάστημα, βρέθηκε στα Κύθηρα στο πλάι του αγαπημένου της συντρόφου, Στάθη Σχίζα για να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, συνδυάζοντας και λίγη δουλειά. Ωστόσο, ο νικητής του Survivor 5 δεν ήταν προετοιμασμένος γι' αυτό που θα αντιμετώπιζε στην προσπάθειά του να βοηθήσει την καλή του.

Πιο συγκεκριμένα, χρειάστηκε να κατέβει και να ανέβει 162 σκαλοπάτια για να βρεθεί σε μία παραλία που θα αποτελούσε και την τοποθεσία της φωτογράφισης του μοντέλου, με την ίδια να θεωρεί πως το έχει κουράσει και κάποια στιγμή θα ξεσπάσει.

Οι θυσίες του Σχίζα για την Παναγιώταρου

«162 μονοπάτια και 500k βότσαλα για να βρούμε την σπηλιά που είναι spot φωτογράφησης. Θα με δείρει!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Λέτε για τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα»

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του φετινού Survivor, με αποτέλεσμα το έπαθλο των 100.000 ευρώ να είναι πλέον δικό του. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον στήριζε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και το κοινό την αποθέωσε για την συμπεριφορά της απέναντί του. Παρόλα αυτά, όταν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, όλα άλλαξαν.

Το μοντέλο συνηθίζει να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ γενικότερα (δείτε εδώ πόσο η τσάντα που κρατούσε στα μπουζούκια) και πολλοί θεωρούν πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από το πορτοφόλι του καλού της. Ο ίδιος ενοχλήθηκε πολύ από όσα διάβαζε για εκείνη και την Τρίτη 9/8 ξέσπασε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Στάθης Σχίζας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου