Με παγιέτα μπροστά από την θάλασσα - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς η Μαρία Ανδρούτσου στα 53 της

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με παγιέτα μπροστά από την θάλασσα - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς η Μαρία Ανδρούτσου στα 53 της

Η Μαρία Ανδρούτσου, το τελευταίο διάστημα, μας έχει συνηθίσει σε πιο "καυτές" εμφανίσεις, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη την είδαμε να "κουρεύει" τα φυτά της φορώντας μόνο το μαγιό της. Οι εμφανίσεις αυτές συνεχίζονται με ένα άλλο ύφος, καθώς μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram απέδειξε πως είναι κούκλα και κορμάρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Πόζαρε με παγιετέ φόρεμα μπροστά από την θάλασσα, με ατημέλητο μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ τα κόκκαλα στο στήθος της ξεπρόβαλαν αμέσως. Περιττός είναι ο σχολιασμός για τα πόδια της, που φαίνονται δύο μέτρα, σε συνδυασμό με το μαύρισμά της που την κάνει να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Ανδρούτσου

Μαρία Ανδρούτσου

Έτσι κατάφερε να χάσει 13 κιλά σε 4 μήνες

Μπορεί να είναι 53 ετών, ωστόσο η Μαρία Ανδρούτσου έχει αποδείξει εδώ και πολύ καιρό πως μπορεί να βάλει κάτω ακόμα και 20άρες με το εκπληκτικό της σώμα (δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες της με μαγιό). Η αγαπημένη ηθοποιός έχει καταφέρει να χάσει τα τελευταία χρόνια αρκετά κιλά, με την ίδια να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Μάλιστα, η Μαρία Ανδρούτσου μοιράστηκε τα μυστικά της μαζί μας και όπως φαίνεται η ίδια έχασε κιλά κάνοντας όχι δίαιτα αλλά βελονισμό!

«Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

«Όταν ακολουθούσα ένα εντατικό πρόγραμμα επισκεπτόμουν τον γιατρό μου τρεις φορές την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία είχε διάρκεια 40 λεπτά. Ο γιατρός μού τοποθετούσε ειδικές βελόνες στα επίμαχα σημεία, δηλαδή στις περιοχές από όπου ήθελα να χάσω βάρος, μεταξύ των οποίων και στην κοιλιακή χώρα. Ο βελονισμός κάνει θαύματα στην κοιλιά, αφού χτυπά την πηγή του προβλήματος, συμβάλλοντας σημαντικά στη σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Η θεραπεία με τον βελονισμού ήταν, βέβαια, συμπληρωματική, είχε υποστηρικτικό ρόλο στην όλη μου προσπάθεια», είχε εξηγήσει.

Μαρία Ανδρούτσου δίαιτα

Παράλληλα ακολουθούσε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Αυτό που τη βοήθησε να χάσει πολλά από τα περιττά κιλά ήταν το γεγονός ότι περιόρισε την ποσότητα φαγητού που έτρωγε το βράδυ. Επίσης, φροντίζει να πίνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό τη μέρα, ενώ αποφεύγει το αλκοόλ και το τσιγάρο. Το μόνο που δεν μπορεί ακόμα να κόψει είναι ο καφές, τον οποίο και χαρακτηρίζει «τη μικρή της απόλαυση». Όσον αφορά το φαγητό, φροντίζει να μαγειρεύει η ίδια τα περισσότερα γεύματά της, ώστε να ελέγχει τα συστατικά και τη διαδικασία παρασκευής τους.