«Ο μπαμπάς σου έλεγε...» - Η τρυφερή ευχή της Άντζελας Γκερέκου στην κόρη της ένα χρόνο μετά τον χαμό του Βοσκόπουλου

Έκλεισε τα 21

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο μπαμπάς σου έλεγε...» - Η τρυφερή ευχή της Άντζελας Γκερέκου στην κόρη της ένα χρόνο μετά τον χαμό του Βοσκόπουλου

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα πλέον και έφτασε η στιγμή να γιορτάσει τα 21α της γενέθλια, ένα χρόνο μετά τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα. Η μητέρα της έκανε την ημέρα της αυτή πιο ξεχωριστή, δημοσιεύοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με την ίδια και τους γονείς της, συνοδεύοντάς τες με ένα τρυφερό κείμενο.

Η ηθοποιός τόνισε πως και εκείνος που την βλέπει από ψηλά, αλλά και η ίδια, είναι περήφανοι για εκείνη και την αγαπούν πολύ για όλα όσα είναι.

Η τρυφερή ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τα γενέθλια της Μαρίας Βοσκοπούλου

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγίας έλεγε ο μπαμπάς σου... Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σ' αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου

Τόλης Βοσκόπουλος

Στη φόρα το σπίτι της ηθοποιού - Γεμάτο λουλούδια και εντυπωσιακούς πίνακες

Η τελευταία περίοδος για την Άνζτελα Γκερέκου ήταν αρκετά δύσκολη καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει τον αγαπημένο της, Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος έφυγε από την ζωή. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι θα συμπλήρωνε 26 χρόνια γάμου (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού).

Από την άλλη, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως είναι λογικό το μεγαλύτερο μέρος στην μέρα της το περνάει στο σπίτι της.

Έτσι, πολλές δημοσιεύσεις που έχει κάνει είναι στο εσωτερικό του όπου αναμφίβολα είναι καλόγουστο και φινετσάτο καθώς από την οικία δεν λείπουν τα λουλούδια αλλά και οι κορνίζες στις οποίες είναι μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.