Έχουν το ίδιο μεγάλο χαμόγελο - Ο γιος του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού έχει μεγαλώσει πολύ

Ποζάρουν χαμογελαστοί στην Κύθνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχουν το ίδιο μεγάλο χαμόγελο - Ο γιος του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού έχει μεγαλώσει πολύ

Ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού, αυτό το διάστημα, βρίσκονται στην Κύθνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και απολαμβάνουν μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα παιδιά τους. Μπορεί το μικρό ατύχημα της συντρόφου του μοντέλου να τους τάραξε για λίγο, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη διάθεσή τους να χαλάσει.

Αυτό αποδεικνύεται απ;o το χαμόγελο στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο κριτής του GNTM 5 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με τον γιο του, Φίλιππο, έχοντας κρύψει το πρόσωπό του. Μάλιστα, ο μικρός κρατάει στα χέρια του τον σκύλο τους, ο οποίος τους χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Καράβα με τον γιο του

Γιώργος Καράβας - γιος

«Έχουμε ωραία χημεία και...»

Ο Γιώργος Καράβας παραχώρησε δηλώσεις στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε ο κριτής του gntm, μίλησε για την πορεία του παιχνιδιού αλλά και για το αν θα δούμε νέα μέλη στην παραγωγή.

Γενικά είναι γνωστό, πως οι μέχρι τώρα κριτές έχουν δέσει πολύ μεταξύ τους, αφού κάνουν παρέα και εκτός παιχνιδιού. Η σύζυγος του, Ραφαέλα Ψαρρού προφανώς και είναι ένα πρόσωπο, που θα ταίριαζε πολύ στο όλο concept, ο Γιώργος ωστόσο απάντησε και έδωσε τέλος σε όλες τις σχετικές φήμες.

«Δεν ισχύει ότι συζητάμε με τη σύζυγό μου για να αναλάβουμε την πρωινή ζώνη του Star. Δεν έχουμε δεχτεί πρόταση για το πρωινό. Στην παρούσα φάση έχω ρίξει το βάρος στο GNTM. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές σε προσωπικό και γενικό επίπεδο.

Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα. Η ομάδα έχει δέσει, έχουμε ωραία χημεία και κάνουμε πολύ πλάκα στα γυρίσματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα που έγινα κριτής. Το βλέπω ως δουλειά», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή και τα σχόλια που έχουν γίνει για την εμφάνισή της, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι; Γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι; Από τη στιγμή που της αρέσει αυτό που κάνει, εγώ μένω εκεί».