"Λιώνει" για τον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή - Το σχόλιο της τραγουδίστριας για τις ευχές του καλού της

Αυτό τα λέει όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τη Δευτέρα 15/8 η Δέσποινα Βανδή έχει την ονομαστική της εορτή και ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης, νωρίτερα μέσα στη μέρα θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με το πιο τρυφερό μήνυμα. Η ίδια, λοιπόν, απαντώντας στα οικεία της πρόσωπα, αλλά και στους θαυμαστές της που δεν έχουν σταματήσει να της στέλνουν μηνύματα ευχών, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία που επέλεξε ο σύντροφός της και όσα έγραψε μαρτυρούν πως η σχέση τους είναι πολύ ισχυρή.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως την "ευτυχία" της και αυτές οι δύο λέξεις μόνο αρκούν για να αποδείξουν σε όλο τον κόσμο πως ο έρωτάς τους είναι αληθινός και τον ζουν σαν να είναι μικρά παιδιά.

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή στην ευχή του Βασίλη Μπισμπίκη για τη γιορτή της

Δέσποινα Βανδή -Βασίλης Μπισμπίκης

Το ζευγάρι πριν καιρό βρέθηκε σε σουβλατζίδικο της Θεσσαλονίκης και με τα κοψίδια στο στόμα

Ο έρωτας τους δεν έχει προηγούμενο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης από τότε που αποκάλυψαν τη σχέση τους είναι πραγματικά αχώριστοι και έχουν αρπάξει από τα μαλλιά αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε από τη ζωή και ζουν τον έρωτά τους. Οι κοινές τους εμφανίσεις πλέον μέρα με τη μέρα πληθαίνουν και η τελευταία ήταν σε γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας, όπου θα δούμε και από τις φωτογραφίες ότι απόλαυσαν το φαγητό τους.

Μπορεί και οι δυο τους να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο, ωστόσο φροντίζουν να εξασφαλίζουν χρόνο και για τους δυο τους. Συγκεκριμένα ο Μπισμπίκης βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας παραγωγής του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ η Δέσποινα Βανδή δίνει μια σειρά από συναυλίες από τα μέσα Ιουνίου. Μάλιστα στην τελευταία την καμάρωσε και η άγνωστη αδερφή του συντρόφου της.

Το πρωί της Πέμπτης 21/7 λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και με αφορμή την αποψινή παράσταση «Αντιγόνη» στην συμπρωτεύουσα, συναντήθηκε και με την αγαπημένη του, η οποία βρισκόταν ήδη εκεί.

Έφαγαν μαζί στο γνωστό εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα» και δεν παρέλειψαν να βγάλουν και φωτογραφίες.

Βανδή και Μπισμπίκης έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Βανδή και Μπισμπίκης ανέβασαν φωτογραφίες από γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας