"Έκλεψε" τις εντυπώσεις ο αδερφός της Οικονομάκου με το πυκνό του μούσι - Αγκαλιά με τη μικρή Σιέννα στο Γύθειο

Ο πατέρας τους έχει τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι για να γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, με τους γονείς και τον αδερφό της, δηλαδή, στους οποίους έχει "τρελή" αδυναμία, και οι οποίοι "λιώνουν" και τα δύο παιδάκια της. Ο αδερφός της, μάλιστα, είναι επίσης πατέρας και μαζί με τα παιδάκια του φωτογραφήθηκε τις προάλλες η επιχειρηματίες και "έριξε" το Instagram.

Αυτή τη φορά, όμως, οι ακόλουθοί της δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τον αδερφό της, τον Νικήτα, τον οποίο απαθανάτισε μαζί με την κόρη της, Σιέννα, στην αγκαλιά, καθώς έκλεψε τις εντυπώσεις με το προφίλ του και τα πυκνό του μούσι, ενώ δεν πέρασε και αδιάφορο το γεγονός πως ο πατέρας της έχει τα γενέθλιά του και έτσι το inbox της γέμισε ευχές.

Ο αδερφός και μπαμπάς της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - αδερφός

Αθηνά Οικονομάκου - μπαμπάς

Το σπίτι της ηθοποιού στο Γύθειο

Οι διακοπές δείχνουν να μην έχουν τέλος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μετά το τουρ που έκανε στα νησιά των Κυκλάδων, αποφάσισε να επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, εκεί όπου διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι με φαντασμαγορική θέα.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη για το Γύθειο και φροντίζει να το δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της, ενώ με την πρώτη ευκαιρία το επισκέπτεται.

Έτσι, πριν από μερικές ώρες, μετά το μπάνιο της στη θάλασσα, επέστεψε στο σπίτι της και απόλαυσε τον καφέ της στο μπαλκόνι, μπροστά στην υπέροχη θέα που βλέπει μόνο θάλασσα. Η αλήθεια είναι πως τις προηγούμενες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στη Σαντορίνη στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο του αγαπημένου της, Φίλιππου Μιχόπουλου (δείτε εδώ βίντεο), ωστόσο η θέα του σπιτιού της δεν συγκρίνεται με τίποτα.