Με neon lime μπικίνι πάνω στην καυτή άμμο - "Πανικός" με την εμφάνιση της Τάμτα στην παραλία

Κορμάρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με neon lime μπικίνι πάνω στην καυτή άμμο -

Η Τάμτα προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις με μία από τις αναρτήσεις της το τελευταίο διάστημα, ωστόσο συνεχίζει να προκαλεί τα βλέμματα και τα σχόλια του κοινού με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει φορώντας το μαγιό της. Είναι γνωστό πως της αρέσουν τα έντονα χρώματα και τα σχέδια, γι' αυτό και επέλεξε ένα τέλειο lime νέον μπικίνι που ταιριάζει άψογα και με τα μαλλιά και την επιδερμίδα της.

Με ένα απλό κολιέ και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά, η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το σύνολό της και τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram "πήραν φωτιά". Το κορμί της, μιλάει από μόνο του, αφού έχει αναλογίες μοντέλου που "ζαλίζουν" με την γράμμωσή της να προκαλεί "πανικό" σε όποιον την κοιτάει.

Η ανάρτηση της Τάμτα με lime μαγιό στην παραλία

Τάμτα

Από τα 70 κιλά έπεσε στα 55 τρώγοντας μόνο...

Η Τάμτα μπορεί να είναι μαμά αλλά και στην ηλικία των 41, ωστόσο, διαθέτει στο σώμα της αναλογίες μοντέλου. Έχει απίστευτο κορμί και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Η τραγουδίστρια ωστόσο, λίγο πριν κάνει τα πρώτα της βήμα στο χώρο της μουσικής, όπως είχε αποκαλύψει λόγω του ότι όταν ήρθε στην Ελλάδα από την Γεωργία δεν ασχολούταν με τίποτα... το έριξε στο φαγητό και πήρε αρκετά κιλά.

«Τους πρώτους δύο µήνες που ήρθα στην Ελλάδα πήρα 15 κιλά. Στην αρχή δυσκολεύτηκα, δεν είχα και ασχολίες για να γεµίζω τον χρόνο µου και το έριξα στο φαγητό. Ελπίζω να µη µου ξανατύχει γιατί δεν αισθάνοµαι καλά», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Πεισµατάρα γαρ, όµως, και... τσαµπουκαλού, αντράκι σκέτο και στρατιωτάκι, τα έβαλε µε τον εαυτό της και τον... έβαλε σε διατροφική τάξη! Και µη φανταστείς δίαιτες - εξπρές ή λιµοκτονία, ούτε βέβαια ένα αυγουλάκι και µισό µαρουλάκι όλη µέρα...

Δίαιτα Τάμτα

«Ακολούθησα υγιεινή διατροφή και έχασα 15 κιλά σε 2 περίπου χρόνια χωρίς να πεινάσω ποτέ. Πραγµατικά αργά. Δεν έχω κάνει ποτέ αυτές τις υπερβολικές και επικίνδυνες δίαιτες. Από τότε είµαι 2,5-3 κιλά πάνω-κάτω», περιγράφει την υπερ-προσπάθειά της...

Πλέον διατηρεί το βάρος της... ανέπαφο, ενώ τρώει και το γλυκάκι της ενδιάµεσα αλλά όχι συχνά όπως παραδέχεται και εκείνη: «Το βράδυ αν βγει µπροστά µου ένα γλυκό, για παράδειγµα µια τούρτα, θα το φάω, αλλά δεν συµβαίνει συχνά».

Σύµµαχός της στην προσπάθεια αλλά και συνοδοιπόρος στην υγιεινή διατροφική διαδροµή που ακολουθεί δεν είναι άλλος από τη µητέρα της (δείτε φωτογραφία της) που µαγειρεύει εξαιρετικά. Φρόντιζε λοιπόν καθηµερινά να έχει µαζί της 3 –τουλάχιστον– τάπερ µε φρέσκο φαγητό, µοιράζοντας τις ποσότητες σε 5 γεύµατα –απαραίτητα– µέσα στη µέρα!

«Τρώω υγιεινά και βοηθά πολύ η µαµά µου που µου µαγειρεύει. Το πρωί φεύγω από το σπίτι και έχω 3 γεύµατα σε τάπερ στο αµάξι, ενώ τρώω πέντε γεύµατα οπωσδήποτε», είχε αποκαλύψει.