Έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς - Δεκάδες αντιδράσεις με το βίντεο της Τάμτα

Σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς - Δεκάδες αντιδράσεις με το βίντεο της Τάμτα

Ελεύθερη πτώση αποφάσισε να κάνει η Τάμτα μαζί με την 72χρονη μητέρα της, με τις δυο γυναίκες να ξεπερνούν τον φόβο που είχαν και να τολμούν να πηδήξουν από τόσο ψηλά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια -που πέρασε άσχημα πριν λίγο καιρό λόγω των άγριων σκηνικών στα MAD- έκανε την εν λόγω αποκάλυψη μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο μεγαλύτερος μας εχθρός by fact & by far είναι ο φόβος! Η ζωή θέλει τόλμη, πρέπει να το θυμόμαστε όταν χανόμαστε. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε τολμήσει και έχουμε ξεπεράσει τους φόβους μας οικογενειακώς, ζήσαμε κι αυτή την υπέροχη και απερίγραπτη εμπειρία μαζί . Η μαμά μου 72 παρακαλώ! Ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία, αγάπη και ασφάλεια που μας πρόσφερε!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τάμτα.

Η Τάμτα έκανε ελεύθερη πτώση με την μητέρα της

Περπατούσαν και τους κοιτούσαν όλοι - Αγκαλιά στα στενά της Μυκόνου Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν. Προτιμούν τις εξόδους τους σε μέρη που δεν υπάρχει πολύς κόσμος, ενώ αγαπημένο τους νησί είναι η Μύκονος.

Μπορεί να μην έχουν απασχολήσει πολύ με τη σχέση τους, όμως κατά καιρούς βγαίνουν διάφορες φήμες σχετικά με την ζωή τους, με πιο πρόσφατη αυτή που τους θέλουν να παντρεύονται, αλλά και πως θα γίνουν γονείς.

Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί των ανέμων! Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos live tv τους απαθανάτισε στα σοκάκια να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Η Τάμτα με τον Πάρι Κασιδόκωστα περπατούσαν χαλαροί κοιτάζοντας τις ομορφιές που διαθέτει η Μύκονος, ενώ ήταν συνέχεια αγκαλιά ή πιασμένοι από το χέρι. Οι δυο τους είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και αυτό φαίνεται τόσο από το στιλ τους δηλαδή την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και από το γεγονός πως είναι σε σχέση εδώ και 7 χρόνια.