Με κόκκινο κραγιόν και ασορτί φόρεμα στο λιμάνι της Πάρου - Η Ζήνα Κουτσελίνη σε βραδινή έξοδο με την κόρη της για τη γιορτή τους

Μοιάζουν λέτε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κόκκινο κραγιόν και ασορτί φόρεμα στο λιμάνι της Πάρου - Η Ζήνα Κουτσελίνη σε βραδινή έξοδο με την κόρη της για τη γιορτή τους

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει το καλοκαίρι της απολαμβάνοντας λίγες στιγμές ηρεμίας ακόμη στην Πάρο, όπου συναντήθηκε και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τη Δευτέρα 15/8, ωστόσο, δεν την πέρασε με τον συνηθισμένο τρόπο, καθώς πρόκειται για τη ονομαστική εορτή της ίδιας, αλλά και της κόρης της, Έμμας.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο λιμάνι για να διασκεδάσουν και να πραγματοποιήσουν μερικές από τις επιθυμίες τους λόγω της ημέρας και τη στιγμή απαθανάτισε η παρουσιάστρια και τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη γιορτή της ίδιας και της κόρης της

«Γιορτάζουμε! Ζήνα Μαρία και Ευσταθία Μαρία! Η Παναγιά μας να μας σκεπάζει όλους και να ευλογεί το κάθε μας βήμα! Χρόνια πολλά σε όλους. Οι σέλφι από πρόσφατη έξοδο μας στην Πάρο στο λιμανάκι της Νάουσας!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ζήνα Κουτσελίνη

Με πισίνα κι έναν τεράστιο κήπο γεμάτο λουλούδια - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της παρουσιάστριας στην Αθήνα

Αυλαία για την φετινή σεζόν έριξε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με την παρουσιάστρια να ανανεώνει για ακόμη μια χρονιά το συμβόλαιό της με το STAR και έτσι να ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν θα ξεκουραστεί και θα περάσει ποιοτικό χρόνο τώρα που τελείωσαν πολλές από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με την ίδια να επιλέγει το πανέμορφο σπίτι της προκειμένου να χαλαρώνει, μιας και της προσφέρει ηρεμία και άνεση.

Μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη έχει μοιραστεί πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες τραβηγμένες από το σπίτι της και κυρίως από τον τεράστιο και εντυπωσιακό κήπο της.

Όσον αφορά τα έπιπλα, έχουμε δει πως κυριαρχεί το γκρι σκούρο χρώμα, ενώ οι κουρτίνες και τα υπόλοιπα υφάσματα στο χώρο αποπνέουν μία πολυτέλεια λόγω των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση.

Επίσης, στο κέντρο του σαλονιού υπάρχει μια μεγάλη πολυθρόνα σε μία γωνιά του σαλονιού αλλά κι ένα γυάλινο σύνθετο με προσωπικά αντικείμενα και κειμήλια της Ζήνας Κουτσελίνη. Σχετικά με τους εξωτερικούς χώρους, υπάρχει ένας τεράστιο κήπος με πολλά λουλούδια αλλά και μια μεγάλη πισίνα.

undefined

undefined

undefined