«Είμαι γεμάτη» - Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε το κοινό της η Ζήνα Κουτσελίνη

Θα συνεχίσει και του χρόνου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι γεμάτη» - Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε το κοινό της η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Παρασκευής 8/7, αποχαιρέτησε για άλλη μία χρονιά το πλατό, τους συνεργάτες και τον κόσμο που την παρακολουθεί πιστά, σε ένα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, σε αντίθεση με τον τρόπο που επέλεξε να κλείσει την εκπομπής της την Πέμπτη 7/7 κατά την οποία "έκραξε" τους ανταγωνιστές της.

Έτσι, λοιπόν, αφού θα συνεχίσει για 8η συνεχόμενη χρονιά αυτό το ταξίδι, ευχαρίστησε το κοινό της και τόνισε πως αισθάνεται γεμάτη για την σεζόν που πέρασε. Μάλιστα, την ώρα που εκφωνούσε το "αντίο" της, από πίσω έπαιζε ένα τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ο αποχαιρετισμός της Ζήνας Κουτσελίνη για την εκπομπή της

«Είμαστε πραγματικά μια πολύ όμορφη παρέα. Τελειώνω αυτή την εκπομπή γεμάτη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

"Κάπου θα ξανασυναντηθούμε"

Αμέσως μετά την αποκάλυψη της παρουσιάστριας, Ζήνας Κουτσελίνη, για τον λόγο που βγήκε στον αέρα ατημέλητη (δείτε εδώ γιατί), αποχαιρέτησε το δίδυμο του Breakfast@Star, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελία, οι οποίοι αποχαιρέτησαν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω το εξής, επειδή δύο παιδιά, πριν από εμένα, η Ελίνα και ο Γιώργος αποχαιρέτησαν αυτή τη χρονιά, θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το επόμενο τηλεοπτικό τους ταξίδι να είναι κι αυτό γεμάτο εμπειρίες σαν και το φετινό. Γιατί μπορεί να αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν το Star, όμως τους αξίζουν τα καλύτερα, ο καθένας την προσωπική του διαδρομή και πιστεύω πως κάπου θα ξανασυναντηθούμε», είπε χαρακτηριστικά συγκινημένη η παρουσιάστρια.