Αλήθειες με τη Ζήνα: Στον αέρα το πρώτο trailer της εκπομπής - «Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχουν οι αλήθειες μας»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλήθειες με τη Ζήνα: Στον αέρα το πρώτο trailer της εκπομπής - «Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχουν οι αλήθειες μας»

Στην μικρή οθόνη αναμένεται να επιστρέψει και πάλι τον Σεμπτέμβριο η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR. Μάλιστα, στον αέρα έχει βγει ήδη το νέο trailer της εκπομπής όπου βλέπουμε την Ζήνα Κουτσελίνη η οποία αυτή τη περίοδο βιώνει στιγμές χαλάρωσης.

Να τονίσουμε πως τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε η εκπομπή ήταν άκρως ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα να πάρει το "πράσινο" φως.

Όσο η ίδια απολαμβάνει της διακοπές της στην Πάρο λίγο πριν επιστρέψει για την πρώτη σύσκεψη, το μήνυμα του νέου trailer είναι ότι: «Όσο περνάει από το χέρι μας, θα κάνουμε τη φωνή του να ακουστεί.

Το νέο trailer της εκπομπής, «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Είπαμε να κλέβετε...» - Φανερά ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη με τους ανταγωνιστές της

Μία ημέρα πριν από το επίσημο τέλος της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της Πέμπτης 7/7 δηλαδή, η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη με ορισμένα γεγονότα που αφορούν το περιεχόμενο που παρουσιάζει και δεν δίστασε να το εκφράσει και να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό, ξεχνώντας την χαλάρωση από το τζακούζι που βρισκόταν τις προάλλες.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως κάποιες άλλες εκπομπές, χωρίς να αναφέρει εάν πρόκειται για το ίδιο ή κάποιο άλλο κανάλι, παίρνουν τα ρεπορτάζ που πραγματοποιεί η ομάδα του σταθμού και της συγκεκριμένης εκπομπής και το παρουσιάζουν στη δική τους, χωρίς καν να επισημαίνουν από που προήθλε αυτό το υλικό. Μάλιστα, τόνισε και ποιοι το έχουν κάνει, αλλά πάντα αναδεικνύουν την πηγή.

«Τα λέμε εδώ, μετά υπάρχουν εκπομπές που τα επαναλαμβάνουν και δεν αναφέρουν την πηγή, υπάρχουν όμως και αυτές που τα λένε. Όταν εμείς κάνουμε μια φερόμενη κατάθεση ,για να το πούμε να το καταλάβουν οι τηλεθεατές, δεν είναι ακριβώς η κατάθεση. Πώς γίνεται να αποτυπώνεται σε άλλη εκπομπή με τα ίδια λόγια, που είναι παράφραση του δικού μας ρεπορτάζ; Εμείς καμιά φορά μπλοφάρουμε ετσι;», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εντάξει, είπαμε να κλέβετε με ένα τρόπο. Είδα τον κ. Ευαγγελάτο τα πήρε, ανέδειξε την εκπομπή, την Ελεονώρα Μελέτη το ίδιο, ας το κάνουν κι άλλες δεν είναι θέμα ανταγωνισμού, κάποιος έχει καλύτερο ρεπορτάζ τι να κάνουμε;».