Η ομοιότητα συγκλονίζει! Η Ναταλία Γερμανού ανακάλυψε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά και άφησε άφωνους τους πάντες

Ασύλληπτο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η ομοιότητα συγκλονίζει! Η Ναταλία Γερμανού ανακάλυψε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά και άφησε άφωνους τους πάντες

Η Ναταλία Γερμανού είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media (δείτε εδώ το χυδαίο μήνυμα που έλαβε πριν από λίγες ημέρες) μιας και απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μιας και είχε ελεύθερο χρόνο, η ίδια φαίνεται πως εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά και αναμφίβολα μοιάζουν ακραία. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την φωτογραφία του άντρα που θυμίζει τόσο πολύ τον Νίκο Μουτσινά ενώ δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νίκο Μουτσινά κάποιος σε αντιγράφει στο model life κι είναι και Ιταλός σταρ».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

«Φτιάχνει νέες λάμπες να σκάνε...» - Η επική ατάκα της Γερμανού από τις προετοιμασίες της νέας σεζόν

Μετά το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται λίγες εβδομάδες πριν, η Ναταλία Γερμανού μας έδωσε ραντεβού για τη νέα σεζόν, της οποίας οι προετοιμασίες από ότι φαίνεται, ή μάλλον καλύτερα από όσο μας έδειξε η παρουσιάστρια, προχωράνε με ταχύτατους ρυθμούς.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μία φωτογραφία από το πλατό της εκπομπής, και με μία επική ατάκα, αποκάλυψε πως οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει!

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Όπως όλα δείχνουν προτεραιότητα για τη νέα σεζόν αποτελούν οι λάμπες του, μετά το περιστατικό που έκανε τους πάντες να γελάσουν με την αντίδραση της παρουσιάστριας. Η ίδια μάλιστα ανεβάζοντας μία φωτογραφία σχολίασε με χιούμορ: "Ο @nestoras_diaggelakis φτιάχνει νέες λάμπες να σκάνε τη νέα σεζόν".

Η επική ατάκα της Γερμανού από τις προετοιμασίες της δεύτερης σεζόν