«Δε θέλω να είμαι το θύμα της επόμενης γυναικοκτονίας» - Έκαψαν το αυτοκίνητό της Μαρίας Καρλάκη

Πολύ δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δε θέλω να είμαι το θύμα της επόμενης γυναικοκτονίας» - Έκαψαν το αυτοκίνητό της Μαρίας Καρλάκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Καρλάκη αποκάλυψε πως κάποιος έβαλε φωτιά και έκαψε το αυτοκίνητό της. Η τραγουδίστρια ειδοποιήθηκε από την πυροσβεστική για τον εμπρησμό.

Όπως εξήγησε μέσα από την ανάρτηση που έκανε, ενημέρωσε τις αρχές για τον άνθρωπο που έχει αποκτήσει εμμονή μαζί της καθώς δε θέλει να είναι το θύμα μία επόμενης γυναικοκτονίας. Μάλιστα λίγο καιρό πριν, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την επίθεση που είχε δεχθεί από έναν θαυμαστή της ο οποίος της έβγαλε μαχαίρι (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Μάλιστα τόνισε πως είναι απαράδεκτο εν έτει 2022, μια γυναίκα να φοβάται να κυκλοφορήσει στο δρόμο σε περίπτωση που έχει χωρίσει.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη

«Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητό μου με βενζίνη και το έκαψαν .

Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου από το οποίο οφείλουν να με προστατέψουν . Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Καρλάκη.

Μαρία Καρλάκη αμάξι

Η εξομολόγηση για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της

Η ίδια δήλωσε πως όταν αποφάσισε να μιλήσει για την κακοποίησή της, ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να συζητήσει τέτοια θέματα στην έκταση που μπορεί να συζητηθεί σε αυτούς τους καιρούς, αλλά είναι ικανοποιημένη με αυτή της την απόφαση, καθώς έδειξε πως υπάρχει λύση σε τέτοιες καταστάσεις.

Έχει συγχωρέσει τον άνθρωπο που της προκάλεσε τόσο πόνο και αυτό είναι κάτι αξιοθαύμαστο, γιατί δείχνει τεράστια δύναμη, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως έχει προχωρήσει και αφήνει όσα συνέβησαν πίσω της.

«Όταν το είπα ο κόσμος δεν ήταν ο κόσμος να το ακούσει. Γιατί είμαστε πατριαρχική οικογένεια. Χάρηκα που μίλησα για να δείξω ότι υπάρχει λύση. Έχουν περάσει κάποια χρόνια. Ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι θα τρομάξω. Δεν τον κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη να το κάνω.» είπε η Μαρία Καρλάκη

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μέσα μου τον έχω συγχωρήσει. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Θέλω να είναι καλά κι αν τον δω έξω θα του μιλήσω».