Ξανθιά με εκφραστικά μάτια - Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του Γιώργου Σαμπάνη

Οι τρυφερές ευχές του για την γιορτή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξανθιά με εκφραστικά μάτια - Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του Γιώργου Σαμπάνη

H χθεσινή (15/8) ημέρα ήταν μέρα χαράς για την οικογένεια του Γιώργου Σαμπάνη μιας και η αδερφή του Μαρία, είχε την ονομαστική της εορτή. Μπορεί ο τραγουδιστής να έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο θέλησε να της ευχηθεί μέσα από δύο πολύ όμορφες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η περίοδος αυτή φαίνεται πως είναι πολύ καλή για τον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος πέρα από επιτυχίες στα επαγγελματικά του έχει βρει και τον έρωτα στα προσωπικά του (δείτε εδώ τρυφερά στιγμιότυπα με την Ιωάννα Σαρρή).

Η κούκλα αδερφή του Γιώργου Σαμπάνη

Οι δυο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, με την αδερφή του γνωστού τραγουδιστή να είναι κατάξανθη με το ίδιο σχήμα ματιών.

«Χρόνια πολλά αδερφάκι μου, να σε χαιρόμαστε, να είσαι υγιής και γεμάτη φως, να βλέπεις στα όνειρά σου να συμβαίνουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γιώργος Σαμπάνης αδερφή
Σαμπάνης αδερφή Instagram

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Γιώργος Σαμπάνης με το τροχαίο ατύχημα

Ο Γιώργος Σαμπάνης βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται με αφορμή το ταξίδι του στο εξωτερικό και μίλησε για το νέο του βίντεο κλιπ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και πάλι η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή.

Ο τραγουδιστής επίσης, αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχαν πριν από μερικές ημέρες. Η σύγκρουση ήταν πάρα πολύ δυνατή και οι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο είναι σοκαριστικές.

«Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο» είπε για το τροχαίο.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν θα μπει στο πλάνο η Ιωάννα για να τους χαιρετήσει. «Έχει κοκκινήσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα», απάντηση ο τραγουδιστής.