Στην αγκαλιά του Γιώργου Σαμπάνη η Ιωάννα Σαρρή μετά τις διακοπές της - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ταιριάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην αγκαλιά του Γιώργου Σαμπάνη η Ιωάννα Σαρρή μετά τις διακοπές της - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή με κάθε ευκαιρία στον ελεύθερο χρόνο τους πραγματοποιούν κοινές εξόδους, χωρίς να φοβούνται τα φώτα της δημοσιότητας, αφού πλέον έχουν επισημοποιήσει την σχέση τους, ύστερα από την πρώτη τους φωτογραφία στα social media που δημοσίευσε ο τραγουδιστής. Έτσι, τους βλέπουμε όλο και πιο συχνά να αναρτούν διάφορες προσωπικές τους στιγμές.

Μία από αυτές της στιγμές ήταν και η σημερινή, την Κυριακή 24/7, όπου οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα και τράβηξαν μία σέλφι μαζί ποζάροντας χαμογελαστοί στην κάμερα. Ο ίδιος, μάλιστα, έγραψε: «Εσύ» βάζοντας μία καρδιά δίπλα, δηλώνοντας για άλλη μία φορά πόσο ερωτευμένος είναι.

Και οι δύο ήταν ντυμένοι με καθημερινά ρούχα, ωστόσο το χρώμα της μπλούζας του πρώτου τραβούσε τα βλέμματα, ενώ η δεύτερη στόλισε τα μακριά της μαλλιά με δύο αστραφτερά τσιμπιδάκια με πέρλες, αναδεικνύοντας το πρόσωπό της.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Σαμπάνη με την Ιωάννα Σαρρή

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή

Εκείνη ήταν διακοπές με τις φίλες της και εκείνος της έστειλε δώρο

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης ζουν τον απόλυτο έρωτα και παρόλο που δεν προτιμούν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει συχνά πυκνά σε τρυφερές στιγμές κατά τις εξόδους τους.

Αυτό το διάστημα, όμως, περνούν χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο, καθώς το μοντέλο έχει πάει διακοπές με τις φίλες της. Παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής δεν την άφησε έτσι και θέλησε να εκδηλώσει την αγάπη του και το γεγονός πως την σκέφτεται διαρκώς στέλνοντάς της μία ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

«Όταν το αγόρι σου είναι τρελό», σχολίασε χαρακτηριστικά η σύντροφός του ανεβάζοντας την φωτογραφία σε στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ιωάννα Σαρρή

Ιωάννα Σαρρή - Γιώργος Σαμπάνης