Με φράντζα και με γλυκό χαμόγελο - Αγνώριστος ο δικηγόρος Ερρίκος από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με φράντζα και με γλυκό χαμόγελο - Αγνώριστος ο δικηγόρος Ερρίκος από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»

Η σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» όπου προβλήθηκε πρώτη φορά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA αγαπήθηκε αρκετά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια από τους τηλεθεατές οι οποίοι δεν έχαναν επεισόδιο για επεισόδιο μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ήταν άκρως ικανοποιητικά ενώ συνεχίζουν να είναι ακόμη και στην επανάληψη.

Μάλιστα, αρκετά είναι τα πρόσωπα τα οποία κατάφεραν να "κεντρίσουν" περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού. Ανάμεσά τους ήταν και ο δικηγόρος Ερρίκος.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην έχει εμφανιστεί κάπου τηλεοπτικά, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr έχει "τσακώσει" τον Νίκο Νίκα στο Εθνικό Θέατρο στην επίσημη πρεμιέρα "Πονηρό πνεύμα" και πόζαρε με αρκετούς συναδέλφους του.

Έτσι είναι σήμερα ο δικηγόρος Ερρίκος από τα Μαύρα Μεσάνυχτα

Μαύρα Μεσάνυχτα - Ο δικηγόρος Ερρίκος
Δικηγόρος Ερρίκος από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»
Αποκλειστική φωτογραφία του Νίκου Νίκα

«Μπήκα στο δίλημμα...» - Η Μαρία Ιακώβου μιλά για την εμπειρία της στη σειρά ''Μαύρα Μεσάνυχτα''

Η Μαρία Ιακώβου - η οποία πριν λίγους μήνες πέρασε κορωνοϊό.-παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Γιώργο Οικονομάκη και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα».

«Νιώθω πολύ τυχερή που ύστερα από τόσα χρόνια ακούγεται ακόμα το τραγούδι “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Ρώτησα τον Χρήστο Μενιδιάτη τότε για το τραγούδι και μου είπε ότι είναι χάλια. Μετά από δύο χρόνια που συνεργαστήκαμε, έβαλε τα γέλια και μου είπε “κατάλαβες με τι κριτήριο επιλέγω τραγούδια”.

Έπαιξα στο σίριαλ και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, μπήκα στο δίλημμα τότε “τραγούδι ή υποκριτική;”. Θύμωσα όταν έμαθα ότι η δισκογραφική μου εταιρεία μού απέκρυψε πρόταση που μου έκανε το Mega για σίριαλ», είπε αρχικά η Μαρία Ιακώβου.

Η Μαρία Ιακώβου είπε στη συνέχεια: «Γνώρισα τον Αντώνη Βαρδή σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Ντρεπόμουν να τραγουδήσω δίπλα του και πήρα ηρεμιστικά για να διαχειριστώ το τρακ. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα στην καριέρα μου. Μετάνιωσα για συνεργασίες και τραγούδια που έχω πει».