Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν! Τα τρυφερά φιλιά Καγιά - Κρασσά και η οικογενειακή φωτογραφία

Ό,τι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν! Τα τρυφερά φιλιά Καγιά - Κρασσά και η οικογενειακή φωτογραφία

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Βίκυ Καγιά μαζί με την οικογένειά της στην Μύκονο λίγο καιρό πριν επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντά της καθώς αναμένεται να την δούμε και πάλι σε ρόλο κριτή στο GNTM ενώ ανανεωμένο θα είναι και το Shopping Star. Μπορεί να είναι αρκετά απαιτητική η τηλεοπτική χρονιά ωστόσο η ίδια πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της.

Η Βίκυ Καγιά είναι αχώριστη με τα παιδιά της καθώς για εκείνη αποτελούν προτεραιότητα. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Τα «έσπασαν» μέχρι το πρωί - Η βραδινή έξοδος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στη Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έκαναν μία παύση στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες προκειμένου να απολαύσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Την περίοδο αυτή, το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Μύκονο και μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής (14/8) πραγματοποίησαν έξοδο σε γνωστό μαγαζί του νησιού.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας προτιμούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι σπάνια βλέπουμε κοινές αναρτήσεις τους στα social media, ενώ από τη μεριά της η Βίκυ Καγιά έχει μοιραστεί διάφορα δικά της στιγμιότυπα (δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό).

Ερωτευμένοι στην βραδινή τους έξοδο Καγιά και Κρασσάς

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και έτσι, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία από την έξοδό της με τον αγαπημένο της σύζυγο. Χαμογελαστοί και ερωτευμένοι, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς απόλαυσαν την υπέροχη βραδιά του Αυγούστου στο νησί των ανέμων.

Βίκυ Καγιά ΜύκονοςΒίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς