Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και δύο μέτρα πόδι - Όλοι χάζευαν τη Βίκυ Καγιά στο νησί

Η πόζα της μπροστά στο λευκό εκκλησάκι που τράβηξε τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και δύο μέτρα πόδι - Όλοι χάζευαν τη Βίκυ Καγιά στο νησί

Τι κι αν έχει φτάσει πλέον τα 44 της χρόνια και έχει κάνει δύο γέννες, η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να διατηρήσει το αψεγάδιαστο σώμα που είχε πριν από 20 χρόνια. Αυτή την περίοδο, το μοντέλο και παρουσιάστρια, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το GNTM (δείτε εδώ φωτογραφία από τα παρασκήνια).

Η ίδια μάλιστα, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της, το οποίο έχει βαθύ ντεκολτέ και ψηλό κόψιμο στους γοφούς.

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με το μαγιό της στις διακοπές της

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι φωτογραφίες που ανέβασε η αγαπημένη παρουσιάστρια στο Instagram της έγιναν ανάρπαστες με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Βίκυ Καγιά μαγιό
Βίκυ Καγιά διακοπές

Έτσι παραμένει κορμάρα και μετά τα 40

Από το περιοδικό YOU

Έχει κόψει μαχαίρι τα γλυκά, αναπληρώνοντας την ανάγκη της για ζάχαρη με ένα smoothie, και καταναλώνοντας πολλά ψητά ψάρια, που λατρεύει. Για τις καθημερινές λιγούρες, έχει πάντα στην τσάντα της ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα της χαρίζει επιπλέον ενέργεια -τη μοιράζεται πάντα με τα δυο παιδιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είναι fan της γυμναστικής, αλλά της αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση. Οπότε συνδυάζει το... τερπνόν μετά του ωφελίμου, τρέχοντας τον χειμώνα στα βουνά και κολυμπώντας το καλοκαίρι πολλές ώρες στη θάλασσα.

Βίκυ Καγιά διατροφή

Tip

Στις βραδινές εξόδους με τον άντρα της Ηλία Κρασσά, επιλέγει σολομό ή σούσι, ενώ το μυστικό και των δυο είναι να αποφεύγουν τα ορεκτικά, που τους προσθέτουν χωρίς λόγο επιπλέον θερμίδες.

  • Smoothie με φρούτα εποχής - Δροσερά και θρεπτικά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλήρες γεύμα.
  • Στήθος κοτόπουλο με σαλάτα - Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, το κοτόπουλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, οπότε είναι ιδανικό για τη διατήρηση του βάρους.
  • Ξηροί καρποί - (Καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια) Προκαλούν αίσθημα κορεσμού και είναι γεμάτα πολύτιμες πρωτεϊνες, ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες.
  • Φιλέτο σολομού με λαχανικά - Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα και το σκουμπρί αποτελούν καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.