Χαμογελαστή στην αγκαλιά του Σπανούλη - Στιγμές ευτυχίας για την Ολυμπία Χοψονίδου

Η βραδινή έξοδος με τους κουμπάρους τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμογελαστή στην αγκαλιά του Σπανούλη - Στιγμές ευτυχίας για την Ολυμπία Χοψονίδου

Είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια, ωστόσο η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η τελευταία χρονιά μάλιστα είναι πολύ ιδιαίτερη για τους δυο τους καθώς ο μπασκετμπολίστας αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και πλέον έχουν ακόμη περισσότερο χρόνο για να περάσουν μαζί.

Κάπως έτσι, το βράδυ της Δευτέρας (15/8), η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησαν μία ιδιαίτερη βραδινή έξοδο μαζί με τους καλούς τους φίλους και κουμπάρους, Νίκο Ζήση και Φανή Σκούφη. Οι τέσσερίς τους άλλωστε κάνουν και πολύ συχνά κοινές διακοπές (δείτε εδώ τη φωτογραφία με όλα τους τα παιδιά).

Η έξοδος της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο μαζί με τους κουμπάρους της.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης διακοπές

Οι σχέσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου με τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη

Έχουν κλείσει 11 χρόνια γάμου, ωστόσο μέχρι και σήμερα, μετά από 6 παιδιά, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, μετά την απόσυρση του μπασκετμπολίστα από την ενεργό δράση, οι δυο τους περνούν ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί και πραγματοποιούν το ένα ταξίδι μετά το άλλο (δείτε εδώ φωτογραφίες από την ρομαντική εξόρμησή τους στην Πάρο).

Η οικογένεια Σπανούλη είναι πολύ δεμένη και έτσι πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα Q&A που είχε κάνει η Ολυμπία Χοψονίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε μιλήσει για τις σχέσεις που έχει με την μητέρα του συζύγου της.

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η Ολυμπία Χοψονίδου θα πρέπει να έχει αρκετή βοήθεια και μια από αυτές θα είναι από πλευράς της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη και συγκεκριμένα της μαμάς του.

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου... η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν... Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Ολυμπία Χοψονίδου πεθερά