«Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της Καρλάκη μετά την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό της

Τι αποκάλυψε για τον άνθρωπο που το έκαψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της Καρλάκη μετά την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό της

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/8) ο δικηγόρος της Μαρίας Καρλάκη για την εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο αυτοκίνητό της (δείτε εδώ την ανάρτηση της τραγουδίστριας).

Όπως εξήγησε ο κ. Ρουκούνης, οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνά τους για τον εντοπισμό του ανθρώπου που έκαψε το αυτοκίνητο της Μαρίας Καρλάκη.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Μαρίας Καρλάκη

«Το αυτοκίνητό της έγινε στόχος μιας εμπρηστικής επίθεσης. Δεν φαίνεται ότι είναι τυχαίο να περιλουστεί ένα αυτοκίνητο με βενζίνη. Η πυροσβεστική άρχισε να διερευνά τις προσωπικές της σχέσεις και συνέπεσε αυτό το διάστημα που είχε χωρίσει. Ανησύχησε κι έκανε αυτήν τη δήλωση. Δεν έχει καταθέσει ακόμα επισήμως. Όταν κληθεί να καταθέσει, θα πει τις ανησυχίες της και τις υπόνοιες που έχει.

Στο τέλος της σχέσης οι τόνοι ανεβαίνουν κι υπάρχουν υπόνοιες. Δεν ξέρουμε αν οι εντάσεις αυτές είναι στο πλαίσιο του τέλους μιας σχέσης κι έχουν ένα περαιτέρω υπόβαθρο. Είναι περισσότερο η αίσθηση ότι κάποιος παραβιάζει δικό σου χώρο κι έρχεται με τρόπο έμμεσα βίαιο προς εσένα. Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η αίσθηση του απροστάτευτου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της τραγουδίστριας.

Η εξομολόγηση για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της

Η ίδια δήλωσε πως όταν αποφάσισε να μιλήσει για την κακοποίησή της, ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να συζητήσει τέτοια θέματα στην έκταση που μπορεί να συζητηθεί σε αυτούς τους καιρούς, αλλά είναι ικανοποιημένη με αυτή της την απόφαση, καθώς έδειξε πως υπάρχει λύση σε τέτοιες καταστάσεις.

Έχει συγχωρέσει τον άνθρωπο που της προκάλεσε τόσο πόνο και αυτό είναι κάτι αξιοθαύμαστο, γιατί δείχνει τεράστια δύναμη, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως έχει προχωρήσει και αφήνει όσα συνέβησαν πίσω της.

«Όταν το είπα ο κόσμος δεν ήταν ο κόσμος να το ακούσει. Γιατί είμαστε πατριαρχική οικογένεια. Χάρηκα που μίλησα για να δείξω ότι υπάρχει λύση. Έχουν περάσει κάποια χρόνια. Ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι θα τρομάξω. Δεν τον κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη να το κάνω.» είπε η Μαρία Καρλάκη

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μέσα μου τον έχω συγχωρήσει. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Θέλω να είναι καλά κι αν τον δω έξω θα του μιλήσω».