Με φούξια μπικίνι πάνω σε σκάφος - Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου έφερε θύελλα αντιδράσεων

Και οι κοιλιακοί της «πέτρα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με φούξια μπικίνι πάνω σε σκάφος - Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου έφερε θύελλα αντιδράσεων

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και συνεχίζει να ανεβάζει τις θερμοκρασίες με κάθε της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια γιόρτασε την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου στην παραλία και έτσι, λίγες μέρες μετά το βίντεο που χορεύει μπαλέτο στην παραλία (δείτε το εδώ), έφερε «αναστάτωση» με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το φούξια μπικίνι της πάνω σε σκάφος.

Η εντυπωσιακή ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου πάνω σε σκάφος

«Καλώς την Καπετάνισσα, καλώς την καπετάνισσα που τηνε λένε Αγάπη.

Χρόνια πολλά, η Παναγία να μας χαρίζει Ευλογία, αγάπη, υγεία, ηρεμία ,Ομόνοια στο σπιτικό όλων μας.

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν,ν α σας χαιρόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από τη εν λόγω ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ειρήνη Παπαδοπούλου φούξια μαγιό

Το μυστικό της για να μην παίρνει ποτέ κιλά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν στις 6/2 η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η όμορφη τραγουδίστρια που διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμί μίλησε για το βραδινό γεύμα.

«Οι τραγουδιστές έχουμε άστατο πρόγραμμα, το ίδιο ισχύει και για το φαγητό μας. Ξενυχτάω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν τις 12, άρα μπορεί να φάω και στις 12. Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτήτρια μετά τη δουλειά έτρωγα μια σαντουιτσάρα τέτοια και κοιμόμουνα. Δεν άφηνα να περάσει ώρα.

Το βραδινό μου εξαρτιόταν από την υπόλοιπη μέρα. Αν όλη η μέρα μου ήταν έντονη και δεν προλάβαινα να φάω, έτρωγα λαίμαργα και πολύ. Το έκανα αυτό και μετά απέκτησα τη συνήθεια να έχω πολλά σνακς μαζί μου, μια μπανάνα, ένα τοστάκι.

Όταν μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου κάνω γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα. Όταν δεν μπορώ να κάνω γυμναστική είμαι πιο επιλεκτική στο τι τρώω. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα βάρους. Aντιθέτως πιο πολύ θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει χάσει κιλά και να θέλω να πάρω 2-3.

Δεν θα πιω αναψυκτικό θα κλέψω λίγο από του διπλανού μου. Δεν θα φάω ολόκληρο γλυκό, θα δοκιμάσω», κατέληξε η τραγουδίστρια που είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.